Môj pes kňučí

Príspevok v téme: Môj pes kňučí
Kika612462

Mám malého yorkshira volá sa Lili. Má 2 roky a chovám ho vo vnútri, čiže v dome. A môj problém je že pred pár dňami mi začal kňučať :( neviem čo s ním je bojím sa o neho. Nechce ani papať iba sa občas napije. Chcela som sa spýtať či by som radšej mala ísť k veterinárovi. Poradíte mi???

LUCIA0904

Dobrý deň. Moj fena má 8 rokov a je kríženec približne s jazvečikom a kokršpanielom. V poslednej dobe začala kňučať. Ale nie vždy ale len keď sa jej silnejšie dotknem. Napríklad dnes som ju objala a hneď silno zaknučala a dokonca ma aj kusla do ucha. Nikdy za tých 8 rokov sa podobné nič nestalo.. Už to trvá cca 5 dní .. Najhoršie na tom je to ,že neviem čo ji presne bolí lebo sestra mi minule povedala že ju hladkala a keď sa dostala ku okoliu ňufála tak tiež zakňučala. Neviem čo mám robiť . Ja si myslím ,že ju bolí brucho, sestra ňufák a mama zuby. Za odpoveď veľmi pekne ďakujem :)

Kika612462

Ahojte. Bola som u toho veterinára a povedal že je pravdepodobne Lili len prejedená a dal jej nejaké tabletky na lepšie trávenie tak som rada že to nie je veľmi vážne :) dakujem za vaše rady :)

anonym...

kika milééé , ste ako my :)

aj ja moju nosím všade kam sa dá so sebou. Teraz nepracujem, tak sme 24 hodín spolu...v jednej posteli i na WC, no proste sa odo mňa nepohne.

Ak jej nie je dobre, tak som chorá aj ja, neboj. Najhoršie na tých našich malých blškách je, že nevedia povedať čo im je :(

aj keď ja tej mojej hovorím, že ešte kúsok a už prehovorí, lebo niekedy tak múdro pozeráááá :))))

tak sa potom zajtra ozvi :)

Kika612462

No dúfam že nie :O veď by som sa zbláznila keby mi umrel :(( veď mi chodíme aj nakupovať spolu hráme sa spolu jednoducho všade spolu chodíme :) tak ja zajtra pôjdem k tomu veterinárovi nech mi netrpí moja blška :(

anonym...

pokiaľ niekoľko dní nepapá a kňučí tak má určite bolesti. Bezpodmienečne choď k veterinárovi. Už musí byť aj zoslabnutý. Aby si nemala náhodou výčitky svedomia ak by ti umrel. Veď vyšetrenie je to najmenej čo môžeš urobiť. Psík ti nepovie, že toto ma bolí :(

ja mám tiež yorkiho a tiež som v strachu akonáhle je nejaká zmena v správaní alebo papaní. Radšej ho zoberiem, ako ho nechať v bolestiach.

Potom daj vedieť ako ste dopadli. Ale určite napíš, som zvedavá :)

Kika612462

No ona je fenka. A fakt netuším čo s ňou :( Ja si myslím že by som mala navštíviť veterinára no môj priateľ mi hovorí že načo že ju to prejde tak teraz neviem :(

miska89

Ahoj, psíky majú takéto obdobia niekoľkokrát do roka, zrovna vtedy keď sa hárajú feny.. Pokiaľ teda nie je kastrovaný. Ak ti vonku živo behá, nemá známky žeby ho niečo bolelo tak myslím že sa nemusíš znepokojovať.