Ziadne sebavedomie

Príspevok v téme: Ziadne sebavedomie
muffin26

Ludia ja viem ze je to trochu trapas. Ale je tu jeden clovek ktory sa mi velmi paci, dost si rozumieme, je uzastny...no to je vedlajsie. A velmi rada by som s nim isla von ale bojim sa ze by som sa mu nepacila lebo mam viac kil (asi tak o 8 viac ale dost to vidiet) ako jeho kamaratky. Mam z toho zvlastny pocit. Prosim je tu niekto vo veku tak 16 rokov kto by mi vedel poradit ako to chalani beru ci maju tolko predsudkov ako si myslim alebo som len naivna? :/ dakujem.....

Moireal

To, ze si sem vlozila citat sa da v pohode prezit. Horsia je ta gramatika. Kedy uz ludia pochopia ze do slova uzasny "t" nepatri? Preco neviete vy nastrocni vobec nic spisovne napisat? Mne je z toho do placu.

Ok, a co sa tyka toho chalana, zijes len raz, priamo sa mu ozvi, nemas co stratit. Takych ako on, este bude xy. Ked budes cakat, tak sa mozno ani nedockas. Chlapi su naozaj niektori pohodlni a cakaju, ze ich budu zeny balit. Ja mam sice rada klasiku ale v dnesnej dobe clovek nikdy nevie a pritom si je z coho vyberat. Si mlada, nemas co stratit, jedine ak tie kila. A aj ked by sa ti ich nedarilo stratit, tak si aspon vaz to, ze si ina, svojska. Chalan musi vycitit, ze si zabavna, ze sa s tebou nudit nebude a vtedy o kila vobec nejde. Skus ho mozno pozvat na nejaku zabavnu akciu alebo daj o sebe vediet nejakym sposobom, ze je s tebou sranda. Moznosti je dost.

Ela231

Priatelia vážne skvelý spôsob podpory...
Milá muffin, pokiaľ to nie je povrchný človek, ktorého zaujíma iba vzhľad, tak sa nemáš čoho báť. Ak je to idiot, ktorý potrebuje mať vedľa seba nejakú kostru tak ti to napovedá samo o jeho charaktere.
Všimla si si niekedy páry z ktorých jeden je viac pri sebe ? Každý na nich zazerá a myslí si, že ako môže byť taká buchta s takým fešákom, alebo ako môže byť taký tučko s takou kráskou. Dokonca mnohí v tom vidia peniaze a podobne, ale pravda je taká, že proste existujú normálni ľudia, ktorým nejde o vzhľad ale iba o to aký človek je.
Tak zisti čo je zač :)

barča597846

Ale ja nechapem prečo ju nazývaťe hneď trápnou keď sem vložila jeden obrázok s citátom!Čo sa týka toho žeby si snim rada šla von no bojíš sa ako ťa príjme..Pozval ťa von?Alebo stretávate sa niekde?Normálny chalan ti nepovie nič čo by ťa urazilo..