Nevyburena

Príspevok v téme: Nevyburena
MiuskaS

Ahojte. Mam taky problemik.. Mam 24r, som s priatelom viac ako 2 roky a citim, ze je to ten pravy. Ale.... Pred nim som mala len jeden vztah, ktory trval 5 rokov. Som s mojim terajsim velmi stastna, ale neviem sa ubranit myslienkam na to, ze uz nikdy s nikym nebudem flirtovat, nikto iny ma nebude dobyjat, mam pocit , ze som proste nieco akoby zameskala a ja sama NEVIEM, preco mi prave toto musi chybat.. O svojho partnera nechcem prist v ziadnom pripade a sama dobre viem, ze by som mu nikdy neublizila, len mam pocit, ze tato blbost (nevyburena mladost) ma bude srat do konca zivota... A neviem ako si mam pomoct. Zaziva/zazil niekto nieco podobne?? Preco mi to vlastne chyba?

alkaA

Hm každý človek potrebuje niečo iné, niekto sa potrebuje vybúriť, niekto nie. Mladosť neznamená len zábavy atď. je x ľudí čo nechodia na diskotéky a majú peknú mladosť. Myslím, že môžeš byť vďačná za to, že máš pekný vzťah, to je omnoho podstatnejšie ako sa vybúriť. Lebo máš niekoho o koho sa môžeš oprieť, to je v živote stokrát dôležitejšie, toto je môj pohľad na vec.

laurora

Ahoj, no mas 24 rokov, tie casy kedy sa mlade dievcata najviac vyburia si uz premeskala aj tak a uz by ta to teraz dlho nebavilo a hladala by si coskoro normalny vztah. A co je najhorsie mohla by si prist o svoju terajsiu lasku. Ja si pamatam ked som mala 16-20 som prezila svoje najburlivejsie obdobie... potom som mala vztah a zo zaciatku ma sem tam tahalo zase von, no ked som isla s kamoskami, uz to nebolo to co predtym. Nie len preto, ze som bola zadana ale preto ze som uz bola cim viac tym dospelejsia. Tiez mi je niekedy luto, (teraz mam 26 rokov), ked vidim, 18 rocme dievcata ist skoro rano domov z baru, spominam na stare casy a vtedy ma to strasne bavilo :) Na tie nevinne flirty, letne lasky, dlhe rozvorovy v parku so zaujimavymi ludmi, tance plne vasne na letnej terase. Nie si sama komu to chyba. Ja som to zazila vtedy a chyba mi to tak ci tak, hlavne to bezstarostne obdobie. No viem, ze uz by som si to takto teraz v tomto veku uzit nevedela.A podla mna ani ty. No teraz ma napr. strasne bavi chodit na svadby a plesy s priatelom ( toto leto sme boli uz na 2 svadbach) a tam sa vysantim tiez poriadne, hoci inak, kedze mam tiez priatela, ale taktiez je to skvele, verim, ze o 10 rokov nam zas bude chybat to co zazivame teraz :D Asi je to prirodzene...