Som alkoholik

Príspevok v téme: Som alkoholik
Joejoe

Ahojte,
mam 29 rokov a az teraz som si uvedomil, ze som alkoholik. Zmenil som pracu a s tym prisli psychicke problemy. Urcite obdobie som nepouzival alkohol a teraz uz druhy tyzden spim tak 2 hodiny v noci a nasledne sa budim a som hore az do rana. V praci a v novom kolektive som apaticky a viem, ze si o mne hovoria. Pit som zacal uz na strednej skole a skoro vzdy co si pametam tak som pil az do okna. V poslednej dobe nespim ani ked sa riadne opijem. Myslite, ze som si uplne na trvalo poskodil mozog? Je este cesta von? Byvam na byte sam a mam hypoteku, predpokladam ze mi ho zoberu ked nebudem splacat mesacne splatky. Dakujem za radu

kafe

určite je cesta von. Len sám to asi nezvládneš, zabijú ťa pochybnosti skôr ako sa pokúsiš vytrvať aj napriek zlyhaniam. Potrebuješ podporu, vedenie, pomôcť s nespavosťou, zamerať sa ma niečo... zavolaj na Linku pomoci pre závislých od alkoholu a drog 02/ 53 41 74 64 môžu ťa pre začiatok navigovať.
Predpokladám, že ak sa pozviechaš, nie len že si naďalej budeš kraľovať vo svojom bytíku, ale časom tam môže s tebou byť príjemná kočka, potom krásne deculo :) a vychutnáš si toľko nádherných okamihov, ktoré si doteraz nemal ako zažiť. Nevzdávaj to, nemaľuj si čerta na stenu, ak si ešte len na začiatku. Proste, povedz si: do riti, chcem to skúsiť, aj keby som mal začínať 100x, čo keby som si poskladal život tak aby sa mi páčil a naozaj stál za to! Držím päste chlape.