ako si užiť ?

Príspevok v téme: ako si užiť ?
nancy3535353

Takže ahoj začnem tak že mám 18. A môj problém je v tom že o mňa nemá nik záujem. Ja nemám žiadne sebavedomie a nikdy som ho ani nemala. Takže kde začnem, niesom nejako výnimočná som úplne obyčajná baba veľmi hamblivá, nemám zmysel pre humor a nemám ani charizmu, v skratke nemám nič také čím by som zaujala. Výzor je tiež taký normálny, nič extra. Vždy som si myslela že je to tým že nevyzerám až tak dobre ale len teraz ako som začala chodiť do spoločnosti som si všimla že moje kamarátky sú úplne iné ako ja, plné sebavedomia hoc vyzerajú menej atraktívne a chlapy sa okolo nich motajú stále. Nebudem klamať niesom žiadne zlatíčko hoci tak na každého pôsobím... a už mi dosť chýba sex. Nechcem riešiť vzťah alebo niečo také (dosť som sa sklamala), chcem len sex a dokonca som stretla aj niekoho s kým by to bolo fajn a však ja som sa nemala k ničomu tak to skončilo. Niekto by možno povedal že som blbá ale ja naozaj neviem komunikovať s opačným pohlavím (ktoré ma priťahuje). Nemôžem povedať že by okolo mňa neboli žiadny chlapy to sú ale len taký s ktorými neviem komunikovať a tým pádom úplne opadne záujem alebo taký s ktorými komunikujem ale vôbec ma nepriťahujú a neviem a ani nechcem si predstaviť že by som s nimi niečo mala. Prosím poraďte mi niekto čo mám robiť. Ďakujem vopred za to že ma nebudete odsudzovať.

Prezyvka055

Nieco by som napisal ale zas by sa do mna zacali navazat "whiteknighty" tohto fora, a dnes je piatok a mam cas len do 17. Takze by to na diskusiu na 5 stranok nestacilo.

V kazdom pripade pre autorku temy, ak raz zacnes potom sa s tym uz tazko prestava :) tak premyslaj skor nad planom aj do buducna pretoze to nebude len jednorazovka.

zdravý rozum

PROSTE KLASIKA

nikto nemusi byt starou pannou ty so zastaralymi nazormi aby jej mohol sprane poradit. Tu nikto nepise ze je sex zly a bla bla bla.

Tu jej len ludia radia aby si dobra rozmyslela o co sa pokusa. Je velmi mladucka nato aby mala sex len na potesenie. To ju mozu citovo poznacit do buducnosti ked si uvedomi ze bola len lahkou koristou a rozhodnozkou pre chlipnych muzov. Nakoniec pod navalom vycitiek svojho svedomia sa jej zhnusi vlasntne telo a zacne si ublizovat a nenavidiet nielen seba ale aj muzov. Nieje este citovo a dusevne vyzreta aby si toto teraz uvedomila. A navyse je tu velke riziko nechceneho tehotenstva a pohlavne prenosnych chorob. A toto uz nieje vymysel "starych panien" chlapce.

adr1a

12mesiacov. Je rozdiel si robit "srandu" z toho, ze je este panna a z toho, ze chce byt miesto panny k...a. Nemyl si pojmy s dojmami. Nik sa jej tu neposmieval. Skor sa jej tu snazili v dobrom poradit v tom, co chce robit stvarat. Pozri. Kazdy si je strojcom vlastneho zivota. Kto chce kam-pomozme mu tam. Ona sama si pomaha do sračiek