Depresia najtazsieho stupna

Príspevok v téme: Depresia najtazsieho stupna
Angie0000

Ahojte..
Som na pokraji sil.. Pred totalnym zrutenim a zabitim sa. Neviem co mam robit. Ako sa dostat z tych depresii, uzkosti, beznadejou a zufalstvom nad svojim zivotom.
Brala som 3 roky rozne antidepresiva, stabilizatory nalady, antipsychotika...
Nic mi nepomohlo, docasne symptomy odislu, bola som viac menej bez depresii ale prazdna, bez emocii, ako chodiaca mrtvola.
Vysadila som lieky..bola som par tyzdnov bez, no peklo - vystupnovalo sa to az do tazkych depiek v kt.som prave teraZ, nevladzem nic...par x som uz chcela z tej bezradnosti a zufalstva sa pokusit zabit, no som slaba a mozem akurat ist plakat do vankusa. Znovu mam AD, beriem aj magnezium,lubovnik, rozne caje no nic mi nezabera ! Uz neviem ako sa vyhrabat z toho dna.....nezvladam moj zivot, som len doma, nestudujem nepracujem...nemam zmysel zivota, neviem co mam robit aby sa moj zivot pohol...
Prosim vas o uprimnu pomoc,radu...

Bibka88

Už som tu písala na inú tému a nechcem sa opakovať ale ja som sa pri mojej liečbe stretla so skvelým človekom, psychologičkou pani Ľubou Albertovou. Ona pracuje v Bratislave čo nie je pre každého výhoda. Aj ja som z východu, ale mala som iný problém ako ty a u mňa stačilo len jedno vyšetrenie. Keď som o nej predtým iba čítala na modrom koníkovi až sa mi nezdalo že je naozaj taká skvelá. Ale osobný kontakt všetky tie chvály potvrdil. Ja som nikdy depresiu nemala ale myslím si, že to patrí do rúk odborníka. Asi by som sa bála riadiť sa radami laikov.

jjoe

Tu pomôže len dobrý psychiater. Babské rady už nepomôžu. Treba brať lieky, nie veľa aby ste sa aspoň trocha stabilizovali.

Jojaaa

Ja sama sa tiez roky liecim na depresiiu , len chcem povedat, ked mi bol nasadeny liek tak som aj dva mesiace a povedala by som ze aj polrok az rok to trvalo--trpezlivo cakala kedy mi zaberie .....aj mi mame v rodine muza ktory je tiez na dne , totiz on uz mal asi 40 druhov liekov a udajne nic mu nezabera , to nie je ako liek od bolesti , ze zaberie do 20 minut.....
Takyto ludia maju potom tak tymto mnozstvom liekov rozhadzanu psychiku , ze uz je problem ich dat do poriadku .....