Som tehotná, čo mám robiť?

dieta258

prosím vás nenavažujte sa do nej! človek robí chyby a to neznamená že jé sprostá!.
Matka v 16 už nieje nič nové pre túto generáciu.
Skús zájsť za maminou a povedať jej o čo ide (určite nebude nadšená ale pochopí ťa,alebo bude musieť)
Čo najskôr sa chod objednať na gyndu.Tam ti spravia vyšetrenie a budeš o niečo múdrejšia.
Pokial sa to potvrdí že si,tak nevyšiluj! Máš matku a rodinu ktorá ťa lúbi a určite bude stáť pri tebe!
nezabúdaj že dieťa do domu je ako Boh!
Nechcem ti tu radiť že nech ideš na interupcia,zastávam sa toho!!nech dieťa žije!Ak podla tvojej situácie nebudeš môcť sa starať o dieťa je tu Detský domov (aspoň nejaká môžnosť pre život)
Ale osobne si myslím,že ak uvidíš to dieťa nebudeš schopná sa ho vzdať!! držím palce v hocijakej možnosti :)

Jajunka

Si riadna trúba. Ako sa učíš? Čo dobre robíš? Rob niečo dobré, hlavne pre druhých a budeš šťastnejšia ako robiť si decko....

kvetuska2

Tak ak je toto pravda, je to jedna z vecí, ktoré mi pekne vedia zdvihnúť tlak. Keď decko najprv sexuje bez ochrany,hrá sa na bohovsky zvodnú a "dospelú" a potom keď otehotnelo si ide zisťovať po fórach, čo má robiť.
Sa ti nezdá, že si to spravila v zlom poradí?
Najprv si naštudujem (najlepšie poradiť sa s lekárom gynekológom) čosi o ochrane pred otehotnením, a potom, keď už nemôžeš vydržať, vleziem s chalanom do postele.
Ľutujem tvojich rodičov aj to dieťa, ktoré čakáš, ak je to tak.
..A teraz sa ide pýtať, či to bolí... Chcem veriť tomu, že si tu len chcela zabiť nudu a že takých trúb bude na svete čoraz menej.

nicollette12

Ak je tento prispevok pravdivy, tak ti odporucam si urobit este jeden test a ak aj ten bude pozitivny, tak ist v prvom rade za rodicmi, najma za mamou a vsetko jej povedat, v ziadnom pripade to nezatajuj lebo ak sa to dozvie tak bude to este horsie...takze s pravdou von pred rodicmi, potom chod za gynekologom a objednaj sa, povedz, ze mas podozrenie ze si v tom a ze si este nikdy nebola u nich na kontrole a oni ti uz povedia kedy mas dojst atd.... a ak v tom si, tak si dobre sprosta, stalo to za to si dodrbat mladost? Skola nedokoncena predpokladam.....