Téma IBA pre mužov, samotárov

Príspevok v téme: Téma IBA pre mužov, samotárov
stratenadusa25

TOTO je téma založená výhradne len pre mužov ktorí nikdy nemali babu, alebo žiadnu už dlho nemali a nemôžu nájsť a stratili nádej a vzdávajú to...Je to téma výhradne pre stratené duše, pre mužov, ktorí sa musia či sa im to páči alebo nie pretĺkať životom sami, bez sexu, bez vzťahu, bez radosti.

Nechcem tu žiadne komenty od ľudí ,ktorí sú šťastne zadaní (takých zo srdca nenávidím, lebo im závidím), nechcem tu žiadne rady ako na to, žiadne utešovania že "niekoho si nájdeš niekedy" a podobné hlúpe reči, z toho sa mi dvíha krvný tlak, neznášam tieto alibistické reči, choďte s tým niekam...

Takže milí moji, bratia v samote,
napíšte svoj príbeh, koľko máte rokov, prečo si myslíte že to tak máte a hlavne, čo robíte aby ste mali v živote radosť aj bez ženy..poďme sa tu spoločne zjednotiť, nech sa necítime tak sami, dajme si tu nejaké slová povzbudenia a porozumenia, vymeňme si svoje skúsenosti so životom bez vzťahov a ako to zvládnuť a spoločne si tu ponadávajme na ženy aké sú sv-,ine že nás nechcú... či už ste kresťania, neveriaci alebo niečo iné, poďme si tu pozdieľať naše nádeje, ktoré nás držia pri živote aj keď nemáme žiadnu "lásku" alebo "polovičku" či ako sa to nazýva...

Takže ja začnem:
Mám 25 rokov, nikdy som nemal vzťah, sex tiež nie (ale za ten si chcem zaplatiť u profesionálky). Napriek tomu, že na VŠ aj v práci sa vyskytujem v kolektívoch, kde je 99% žien, ani tak som si žiadnu nenašiel aj keď som chcel. Všetky sú buď zadané alebo nezadané, ale práve mňa nechcú aj keď moc chlapov na výber nemajú keď sa vyskytujú len v ženských kolektívoch. Môj problém je ten, že nespĺňam tie nekonečné požiadavky žien, ktoré majú na chlapa: nemám 180cm, nemám auto, nie som sebavedomý haizel, som skôr taký ten krtko, čo vždy rád pomôže a poradí. Sú to sv..ine, majú len vysoké nároky.... a za mnou prídu len keď niečo potrebujú (a sex to bohužial nie je). Takže tak... som už neskutočne naštvaný a vzdal som to. Budem žiť celý život sám a moje jediné radosti v živote sú moje koníčky - rád posilňujem, chodím na bicykel, do lesa na prechádzky, rád si čítam, sledujem youtube, seriály a filmy rôznych žánrov a v neposledom rade si budujem kariéru - to sú také moje koníčky, ktoré ma udržiavajú pri živote a prinášajú mi aspoň nejakú radosť do života a robia ho viac znesiteľným. Moja nádej je taká, že som sa rozhodol veriť v reinkarnáciu a verím, že v budúcom živote sa karma vyrovná a narodím sa do lepšieho tela a budem žiť život vysokého atraktívneho sebavedomého úspešného muža, ktorý za život prestrieda niekoľko žien. To je moja nádej, verím v to a to mi prináša do života väčší pokoj a menej depresií...

zo žien už som tak otrávený a znechutený že keby aj nejaká prejavila záujem tak ju pošlem do p... nech si ide nájsť nejakého krajšieho než som ja (lebo o mňa by mohla mať záujem jedine taká, ktorej už tečie do bôt a nemá na výber a to nechcem, byť len ako posledná možnosť ak ju žiadny Mr. Handsome nebude chcieť)... .toť všetko ku mne, teraz ste na rade vy ;)

Tutanchamon_xD

aj tak stále hovorím., že ženy to majú v tomto jednoduchšie, pretože som už písal, že chlapom sa páčia baby typu bacuľky alebo štíhle, vychudnuté alebo s väčším zadkom či menším alebo s veľkými či malými prisami, takže si vždy niekoho nájdu. Bohužiaľ ženám sa nepáčia chudí chalani ako som ja alebo vychudnutí a preto sú pre väčšinu žien len vzduch a nemajú o nich záujem, takže asi toľko a je jedno či má chalan sebavedomie nad hlavu alebo ho má na nulovej úrovni. Možno ak je ten chalan inteligentný, tak možno na to zbalí to dievča ale inak máme smolu no.

stanullka

Gjjitcjj, ano,to je rozdiel.Presne,ako pises.Mam kamaratky,ktore su stihlejsie odo mna a velmi sa opustaju.Nikam nechodia.Obliekaju sa hrozne.To ja sa obliekam farebne ako kanarik,nosim sukienky,saty a vystrihy.Proste zensky sa obliekam.A rada chodievam von.Je jedno,ci na bicykel,turu,hriby,prechadzky, plavaren. Alebo si zatancovat :-) Svet je krasny a rada si ho uzivam.Pekny dnik vam tu pani prajem ;-)

Gjjitcjj

Zle sme sa pochopili :) myslel som obeznu ženu čo sa kvôli tomu trápi, nič nerobí a iba vyplakava ako za to môže genetika. Mam jednu kamarátku čo je fakt riadna baba, má priateľa je v pohode spoločenská cosi ako ty. Potom mam druhu čo je tiež obezna, neužíva si život iba sa opúšťa a všetko zvaluje na to. Keď som jej však chcel pomôcť, tak sa na to vykašľala a ďalej sa opúšťa doma sama.

stanullka

Gjjitcjj, napisal si,ze ziadny normalny muz nechce obeznu zenu. Ano,mam nadvahu a som obezna. Ale som pekna,spolocenska zena. Rada sa pekne,moderne obliekam a upravujem. Sport mi nie je cudzi. Vlastne nic mi nie je cudzie. A nemyslim si,ze o mna nie je zo strany muzov zaujem. Pacim sa im a chcu ma. A to nemyslim teraz tak,ze ma chcu tajne,iba za milenku,alebo iba na sex. Bola som uz raz vydata,3x zasnubena. Teraz mam vazny vztah,sme zasnubeni a planujeme svadbu. Viem,ze je to uz konecne ten pravy a posledny :-) Pisem to iba preto,lebo pises,ze ziadny normlany muz nechce obeznu zenu.Ten moj je az prilis normalny.A poznam niektore pary,kde tie zeny maju za partnerov aj vychrtlikov.Svet je roznorody,ako aj ludia v nom. Nastastie.

Zalesak

Ja mam asi nejakú sk*rvenú genetickú poruchu lebo inak neviem.
Cvičil som asi rok a výsledok nikde, pokrok miniminiminimálny, prejedám sa, skúsil som hocičo, rýchly metabolizmus, nič, nepriberiem ani za svet.
Cvičil som, experimentoval som tak, že som vynechal rôzne potraviny a nič, nič, nič a keď som s tým išiel k môjmu doktorovi povedal aby som nefňukal, že je lepšie byť chudý ako tlstý.

Gjjitcjj

Nechápem prečo sa tu opúšťaš a nič neurobíš so sebou :DDD si vychrtly zdochliak? Tak vypadni cvičiť, nastuduj si stravu alebo ti ju aj ja urobím a makaj! Samozrejme že žiadna nechce žiadneho vychrtlika, ako normálny muž nechce obeznu ženu