ako to že chalani sú takí dokonalí

mimimi 123

Alebo skôr otázka znie: ako sa správa zaľúbený chalan ? Nechodí s tou babou len je do nej zaľúbený. Rozpráva sa o nej s kamarátmi ? často na ňu myslí ? Alebo ako ?

Cotipere

Chlapec23: nikdy nepochopim take zeny ako je ta tvoja. Zeny co si nevazia same seba a najdu si obycajnych blbcov. Ty tvrdis ze si so svojou uz dost dlho a netvrdis ze ju milujes? A naco si s nou ked ju nemilujes? Alebo to nevies ani povedat. Za to ze sa s tebou rozide baba kvoli tomu ze si bol pre mnu prilis dobry nemusis hadzat vsetky zeny do jedneho vreca. Nikdy by som nechcela muza ktory by sa ku mne spraval ako ty. To uz ides od extremu do extremu. Tato doba ide do sraciek...

jozue

po čase pocohopíš že krása ti je na nič...muž má hlavne mař povahu vodcu rozhodovař financovať rodinu..zženštilé chlapča ti bude na nič..nevravím že to je prípad toho tvojho ale môže stať že na takého narazíš :D..chlap musí tiež vedieť povedať nie a mať vlastný názor...nie len orbiť tak aby "sa milá nenasrala a nemusel som to riešiť"

Chlapec23

Ano ja som taky byval, ze by som skapal za tu babu, robil.som vsetko co som jej videl na ociach a co len naznacila. Stale som chcel byt s nou, neustale na nu myslel, chybala mi, ked nebola so mnou. Po case mi dala kopacky, v podstate s odovodnenim, ze som prilis dobry na nu. Tazko som sa spamataval z toho. Potom mi to iste urobila druha aj tretia, tak som zatvrdol v srdci a zacal som sa spravat odmerane a toto funguje najlepsie. Mam babu uz dost dlho, nevravim, ze ju milujem, naschval zabudam na sviatky. Po sexe sa uz k nej netulim, ale tvarim sa, ze musim nieco urobit, nevolam jej, ked piseme, tak vacsinou iba jedno slovo odpisem alebo sa neozvem. Nehovorim kam idem, no a ona sa ide pokakat za mnou, robi to co poviem, stale mi hovori ako ma miluje, ze jej chybam atd. Skratka chalani sa poucia, ze vy baby podvedome potrebujete drsnakov (lovcov mamutov asi z minulosti zariadila tak genetika) a zacnu tak k vam pristupovat, hoci to citia inak, ale vedia, ze by sa sklamali, ak by ukazali svoju slabost a zranitelnost. Takze baby maju to co chcu...

Sinusoida

Ano je to mozne, ja som taky bol. Ale pytam sa preco som na to stale doplacal? Preco sa mi zeny hrali na moralistky co hovoria ze chcu dobreho, pozorneho milujuceho chlapa a mali presny opak? Skus sa zamysliet nad tym, ci by ta pritahoval nejaky chlapec, ked by sa choval tak cukrikovo ako opisujes. Garantujem ti ze nie :) a ak mi povie nejaka ze ano, tak jej neuverim ani nos medzi ocami.