Krem na tvar pre 26 rocnu zenu

rowena26

laurinka, v TJ max som bola, tie ceny su tam fakt super, ale vsetky kremy, co tam boli, boli na zrelu plet, same antiaging. To este pouzivay nechcem. A za Diora platit 30 dolarov tiez nie.

RNG

Radsej nez na zname znackove mena pozerajte na obsah. Nech je tam co najmenej umelin.
Je tu na trhu hromada dobrych olejov s obsahmi kokosoveho, mandloveho, olivoveho jojoba kakaoveho a inych olejov s pridanymi vitaminami a inymi antioxidantami(resveratrol, ester C palmitat....).
Treba si len precitat obsahy a vyhybat sa chemikaliam.

LaurinkaB

rowena26

ahoj, ved ked zijes v USA, tam je vsetko tak velmi lacne. Kup si znackovy krem, Dermacol urcite v USA nezozenies, lebo to je ceska alebo slovenska kozmetika.

Navstiv jeden z velkych mall-ov co tam mate, parfumeriu alebo T.J.Maxx kde maju skvele kremy Elisabeth Ardeen za 16 dolarov... ja som si takto nakupila cely kufor kozmetiky :)))

alebo chod a nechaj si poradit predavackami pri znackach ako Dior, Clinique, Lancome ci ine.. urcite si vyberies.

rowena26

Andulka, zijem v USA, pozriem sa po tom Dermacole. Ja som teda v zivote nepila ani nefajcila. Pouzivam krem s UV faktorom 45 a pokryvkuhlavy. Mam krasnu plet a chcem si ju taku aj uchovat.
laurinka B, mna sa ludia pytaju, ci koncim strednu, vyzeram na 18 a niekedy mi to vadi:(

LaurinkaB

je zvlastne, podla mna musis mat plet aj geneticky danu. Moja mamina ma 65 rokov a nema jedinu vrasku na tvari, krasnu plet ma po starej mame. Ja mam 31 rokov, v zivote som nebola u kozmeticky, nikdy som nepouzivala cistiace vody, alebo ine tonikum. Pouzivam iba maskaru, sem tam nejaky lesk na pery a poviem Vam, ze vyzeram na 22 az 24 rokov :) celkom sa tesim. Z kremov pouzivam Elisabeth Arden, Clinique alebo Lancome. Tie su drahe, no ked chcem usetrit, idem sa do drahej parfumerie nakremovat :) aj navonat :)) z tych lacnejsich mi robi dobre Loreal - ten dvojfazovy napinaci krem. Ten je hotove veldielo na pleti. Uplne krasne vysponuje a vyhladi.

lilith

a samozrejme kvalitný krém sa dáva len do sklenených flakonov,stačí ísť do dobrej drogérie,a len si vybrať

lilith

Tu nejdo o to že aký krém,ale tiež sa treba vedieť správne nakrémovať,aby tie vrásky tak skoro navznikali

Adulka

Veľmi dobrý je Dermacol 25+, je denný aj nočný, nieje drahý, tak do 2sto korún. A odporúčajú ho používať od 25 rokov, bojuje proti prvým vráskam. Ja mám sice 24 rokov, ale používam ho. Som s ním veľmi spokojná. Pleť mám ako bábätko. No ja sa o seba dokonale starám, každodenné čistenie, masky, žiadne cigarety,alkohol. Takže len krém nepomôže.