Strie na prsiach

lucifer4

Presne tak, krémovať stále :) ak máte problematickú pokožku, náchylnú na strie, celulitídu a vrásky a necvičíte tak aspoň sa natierajte nech zvyšujete elasticidu pokožky a trošku to redukujete :) ja som leňoch, ktorému sa cvičiť nechce a tiež sa bojím strií tak sa natieram ráno aj večer krémom elastikom aspoň ako prevenciu :)

Laura156

Krémy ti strie neodstránia, môžu ti ich iba zjemniť a trochu scvrknúť aby neboli take viditeľné. Veľmi dobre sú výrobky od elasti-qu na strie, tie mám už overené.

kikuš :)

Ahojte ... ja mam problém s tým že mám pár strii na prsiacha chcela by som sa ich aspon trochu zbavit .. aby mi neboli tak vydno :( :( ... pomozte mi prosim vas :(

hmmmmmmmmmm

Rozhodne odporucam tiez kremovat sa, najlepsie 2-krat denne, rano aj vecer..Aj ja som mala strie, aj na bokoch, trochu aj na prsiach, ale hlavne na stehnach...Je to sposobene rychlym rastom..Strii sa vlastne nikdy nezbavis, ale ked si ich budes kremovat, tak ti uplne vyblednu, ze sa ich nebude dat vidiet...Vela stastia!

katusss

ahoj smajlinka. skús hydratačný krém na telo. uvidíš výsledok. ty sa ešte vyvýjaš preto sa ti robia strie pretože rýchlo rastú tvoje prsia. ak aj rýchlo rastieš budeš mať strie aj na stehnách zadku a brušku. skús sa naozaj natierať hydratačným telovým mliekom. skvelý je od garnier ten ružový. strie sú tenká koža ktorá sa nedá opáliť a ako sa dajú odstrániť neviem ale predchádzať im môžeš už spomínaným krémom. si mladá a ešte sa vyvýjaš tak sa o svoje telo staraj iba základnou kozmetikou. hydratácia by mala byť na prvom mieste. vtedy je pokožka pružná a ked rastie nevytvárajú sa strie...