novy partner ... nase prve milovanie

Príspevok v téme: novy partner ... nase prve milovanie
jahodka.janka

mam noveho priatela.. zhruba tri mesiace. chcel by sa so mnou milovat a aj ja s nim lne on je odo mna starsi aj ked len o 4 roky ale je skuseny a ja nie velmi.. dosta sa hanbim a bojim sa ze sa mut o nebude so mnou pacit. este nikdy mi nerobil nikto oral a on mi o tom napisal ze by mi to chcel spravit. som nejaka nesvoja aj ked po nom velmi tuzim. ja viem ze to pride prirodzene len som z toho teraz nejak mimo. chcela by som ho spravit najrpv pusou ale kedze viem ze je skuseny a ja nie tak sa hanbim ze to bude na nic ... ja neviem ako ste takeot veci riesili? pripadne nejake rady? dik

elablue

Ja by som sa na tvojom mieste do toho este nehrnula lebo zjavne nie si na to este psychicky pripravena. Mam pocit ze si do vsetkeho hr hr len kvoli nemu a kvoli nejakemu pomyselnemu tlaku. Ale fakt sa nikam neponahlaj. Treba to spravit ked ten strach vystrieda tuzba a ked budes mat viac sebaistoty. Venujte sa zatial este nejakym maznacím zalezitostiam a az potom ked si uz budes v tychto veciach ista, tak sa mozte presunut k sexu. On ak ta miluje, tak pocka a bude trpezlivy, ale ked nebude ochotny, tak ta nema rad len ta chce na to jedno...

veronika

ahoj, myslím, že keď Ti po troch mesiacoch "skúsený" chalan ako Ty píšeš, vraví veci typu, že by Ti rád vyl.zal, tak to asi veľká láska nebude. Koľko máš rokov?

johnym16

To je jedine coho sa bat nemusis.....ak ta miluje, mas vyhrane. Preboha si zena, ani sa moc nebudeš musiet snazit a obmotas si ho oklo prsta.A po prvy krat to nebyva nikdy na 100% netrap sa.

;)

Myslím si že z toho nemusíš mať obavy... ja mám tiež priateľa ktorý je o 5 rokov starší a bolo to ako u vás.. ja neskúsená.. a on skúsený.. tiež som si myslela že bude sklamaný. ale len som si to nahovárala.... neboj sa... určite budete obaja prekvapení;)