Co mam robit? prosim baby, vyjadrite sa....!!! dakujem

Príspevok v téme: Co mam robit? prosim baby, vyjadrite sa....!!! dakujem
zalubena22

Mam pocit,akoby ma moj priatel v niektorych veciach absolutne nechapal....napriklad alkohol: v mojej rodine s tymto mame problem...kazdy chlap u nas pije....a zeny trpia...ked niekam ideme s priatelom, a pijeme, nikdy si nevie dat malo (2-3 pohariky) ale vzdy tolko, ze potom je hruby celkovo na ludi tacka sa atd....povie mi, ze on sa bez chlastu nevie zabavit...na jednej strane ma chce pochopit, tvari sa ze ma chape, a tak mi povie, zakaz mi pit, a ja prestanem....lenze ja nechcem aby prestal pit len kvoli mne, ale aj kvoli sebe....myslite si ze je spravne, aby som mu takuto vec vyslovene zakazala? kvoli mne uz znizil pocet 20 cigariet denne na cca 5-7...ale nikdy sommu nic nezakazovala, robil to preto ze vedel ze mi to vadi....

majkaaa

Máš to doma celý svoj doterajší život na očiach...čo vlastne chceš? Žiť takto do konca života? On sa zmení akurát k horšiemu. Sú na svete aj iní muži,daj ruky preč,kým je čas.Pretože ak sa k tomu pridá aj agresivita voči Tvojej osobe,už bude možno neskoro.

karotka

Aha a este som chcela, ked sa niekto nevie bavit bez alkoholu, tam nieco nebude v poriadku....to nesvedci o nicom dobrom...ak to nie je len vyhovorka...a ak je, tak je taka trapna ze to zas neznaci nic ok=)

karotka

Ahoj
uplne ta chapem....moj robi to iste...vie, ze som prisla kvoli trave o kamaratku a kamarata, a napriek tomu mi zreferuje ako huli teraz viac ako inokedy...ja neviem co mam robit...akoze viem ze je typ, ktory neriesi problemy drogami, nema sklony k zavislosti...ale clovek nikdy nevie. Vravel, ze nie je fetak...ale ked to o niekom hovoria, asi to nebude len tak, som v procese...rozchodu...toto nebude fungovat....ja sama mam sklony k roznym zavislostiam (bohuzial sebaposkodzovanie a podobne) a cez neho sa ku vselicomu lahko dostanem, menit ho nechcem, je to blbost, musel by to chciet sam......zalubena...myslim ze niekedy treba pretlacit racionalne myslienky...a je to tazke....ale ked citis ze tam daco nefunguje a ublizuje ti to tak sa snaz nechat to samo dozniet...neze rozchod teraz z cista jasna..(ako mna by sralo ze musim domov vlacit chlapca, nie dost ze mam toho dost aj v rodine...chapes) Drz sa;) nejak sa to skor ci neskor vykrystalizuje, neboj=)

moniqa87

podla mna vobec nezalezi od veku, ak tvrdi, ze sa bez toho nevie zabavit, tak by som ho cim skor poslala do kelu... a vobec nie je pravda, ze to vekom opada... taki co sa stanu na alkohole zavislymi este za mlada, koncia ako hnusni smradlavi alkoholici, ktorych nikto neznesie a kolkokrat sa stanu aj bezdomovcami ak samozrejme nemaju sprostu, zenu, ktora im to bude do konca zivota tolerovat.. ale takych je uz malo (nastastie)

sewie

no,ja by som to mozno az tak tragicky nevidela,zavisi od toho jednak kolko mate rokov?-lebo sak u mladych je zvykle ze si lubime troske vypit,ale s vekom to u ,,normalnycy"ludi opada a v dospelosti prejde uplne, a dalej ide o to, ze ci si skutocne vypije len cez vikend,alebo na nejakej oslave alebo chlasce kazdy den ...to ze je hruby nie je dobre znamenie-znamena to, ze ma nanho alkohol zly ucinok-takych ludi poznam,niektori su po alkohole este priatelskejsi a ini nasilnicki-taki by skutocne pit nemali,alebo aspon sa naucit mieru...co sa snazim tymi to oklukami povedat je,ze ak ste mladi je bezne ze si vypije a zrejme ho to neskor prejde,ak ma pocit ze sa akoze faaaakt nedokaze bez toho zabavit-co je blbost,tak by si ho mohla poprosit aspon nech nepije vela-nech sa nauci svoju mieru-kedy sa bavi a nedostava sa do takej kedy mlati ludi-presne ako to zvladol s tymi cigami,sa to da zvladnut aj s tym alkoholom!tak drzim palec!

plamienka

Ja si myslim, ze aj bez alkoholu a par "deci" v sebe sa da zabavit. Takze podla mna tie pohariky spojene so zabavou su z jeho strany len vyhovorkou.

usiko

agina a shani maju recht, moja...tento clovek ma problem s alkoholom...ak ho neopustis, budes vo svojej rodine, ktoru by si si nedajboze s nim zalozila, trpiet tak isto ako trpi tvoja rodina....

shani

prepac ale to je troska chore, on sa nehanbi pred tvojou rodinou ? ved on je alkac a rozmysli si ze ci s nim chces byt aj do zivota .. podla mna sa on nezmeni akurat mozno na chvilu ale pri prvom skrate sa k tomu vrati a rozmyslaj aj nad spolocnou buducnostou, rodinou atd ...

agina

a co vlastne chces pocut????to, ze mas vedla seba osobu, ktora si nevazi ani len seba, nie to este teba, uz asi vies.Zakazovat nieco dospelej osobe, ktora presne vie co robi, je pod uroven.Zamysli sa, ci takyto vztah ma zmysel.