PORADITE MI ???

Príspevok v téme: PORADITE MI ???
esta

Mám čerstvo po štyridsiadke, som rok rozvedená a potrebujem poradiť. Páčim sa mužovi o 6 rokov mladšiemu, hovorí to všetkým mojim známym, len mne sa to neodvážil doteraz povedať. Ja by som nechcela urobiť prvý krok/stara škola-chcem veriť, že to nie sú len reči a že ma o mňa skutočne záujem/, tak mi prosím poraďte. Pripomínam, že som ho videla len zo dvakrát na pracovisku.A hlavné - páči sa mi.

Summer_

Esta rok aj par mesiacov, ale vidim to na este velmi dlho a dufam ze to bude navzdy, aj ked viem co vsetko sa stava zo svojho okolia :( a vidim ze aj ty mas s tym nepeknym skusenost kedze pises ze si po rozvode.
No a s tym ze ho velmi casto nestretavas..Ja na tvojom mieste by som ho proste nezavazne niekam pozvala a dalej sa uvidi. Potom by uz mal pozvat on teba:) Myslim si, ze netreba dlho cakat, ak sa ti paci a vies ze aj ty jemu..

Summer_

Esta mozno by si mu mohla skusit dat najavo pohladom ci usmevom a podobne ze aj on sa paci tebe. Tak mozno skor naberie odvahu aby ta niekam pozval.
A ak nahodou toto nezaberie za dlhsiu dobu, skus ho niekam pozvat ty. Viem ze si napisala ze by si bola radsej ak by to spravil on, ja len vravim z vlastnej skusenosti. O mojho terajsieho priatela som viac zabojovala ja ako on o mna, pretoze si velmi neveril, ze by sa mohol pacit aj on mne. No dnes by som to na neho nepovedala, vklada do vztahu velku iniciativu, len ho proste trebalo trosku nazaciatku postrcit :)
Vela stastia prajem