Co robit??

Príspevok v téme: Co robit??
kaja..

Stretavam sa s jednym muzom. Tohto muza poznam X rokov, najprv sme boli len kamarati a neskor to prerastlo do da sa povedat vztahu. Sme spolu kedy len mozeme, pokial nam to praca a volny cas dovolia. Nikto o tom nevie, dokonca ani moje kamaratky, a uz to trva 3 roky. On mal medzitym vztah, ja tiez. Ide o to, ze som spoznala uzasneho chlapca, a chcem mat normalny vztah. Problem vsak je v tom, ze sa neviem od neho odputat. Co mam spravit, aby som zabudla na stare vztahy a zacala novy?

kaja..

ani jeden z nas sa nevyjadril co k tomu druhemu vlastne citi.A vlastne to neviem ani ja. Je mi vsak s nim dobre. Niekedy sme spolu 7 dni v tyzdni, niekedy sa nevidime aj mesiac. Nekotrolujeme sa, nespovedame. Je to taky nezavazny vztah, a cim som starsia tym si uvedomujem, ze takto to dalej nepojde. My spolu nemozeme byt inak ako tajne a to ma ubija. Jedine keby sme sa odstahovali na druhy koniec sveta alebo nase rodiny by vymreli. Vlastne co rodiny, dokonca aj moje kamaratky ho nemaju radi a takisto jeho kamarati nemaju radi mna.
pokusim sa teda zacat novy vztah a snad aj novy zivot bez schovavania s novym priatelom a budem dufat, ze on mi pomoze zabudnut

utopia

Prečo to tajíte ak sa máte radi? Pokiaľ nemá manželku alebo ty manžela,tak nevidím dovod tajných stretnutí. Ved to doma vyklopte a ked rodičia budú zasahovať je to vaša vec,ty budeš s ním žiť nie oni. Ja by som sa nedala takto ovplyvnovať,aby som sa koli nim obetovala a zničila si takto šťastie. O pár rokov keby si sa vydala za iného a v hlave by si mala stále toho a premýšlala čo by bolo keby..mrzelo by ťa,že si pre tento vzťah nič neurobila. Ja by som sa rodičov nepýtala či možem ho milovať,len by som si pobalila veci a odišla s ním žiť niekam preč,inam a daleko od jeho aj svojich rodičov. Ale asi vaša láska nieje až taká veľká,ked vy ani nechcete to riešiť,radšej sa rozídete? Je to choré,zbaľ si saky paky a chodte spolu žiť a vytvorte si peknú budúcnosť.

kaja..

my spolu nemozeme byt a v tom je asi ten problem. Nase rodiny sa z duse neznasaju, to je pribeh na dlhe rozpravanie, skor ako telenovela. Ja som sa aj pokusala nasim nieco naznacit, ale oni ani pocut. Ale citim, ze ma k nemu viaze nieco viac nez len tajne stretnutia, preto je pre mna velmi tazke odputat sa od neho azacat nieco nove, aj ked vidim, ze takto dalej pokracovat nema vyznam.

kikus2

To uz o com je ten vztah, ked ho nepriznavate? Ved ak som to dobre pochopila, obaja ste bez partnerov? Tak ak neplanujete spolocnu buducnost, ktoru by sa aj verejnosti ukazali, tak to ozaj nema vyznam. Tak sa s nim porozpravaj ako to vidi dalej a ked nechce zmenu, tak to skonci a vykroc dalej.