co to je?

blazonko

nie. len tak normalne ako kazdeho jedneho cloveka, nic nenormalne. :) zo sna sa budim len kvoli tej nervozite, sa prehadzujem vkuse ako vrtula a potim sa celu noc takym studenym potom. je to divne.

samko r.

Nenafukuje ťa? Nie je to plynatosť? Vtedy si to ani neuvedomíš, nedá ti dýchať, stŕhaš sa zo sna a so strachom.....

blazonko

diky nellka. ja som nad tym tiez uvazovala, ze to moze byt stitna zlaza..asi skocim na endokrinologiu, ale tam sa asi veelmo dlho caka, ci ti krv na to moze aj obvodna doktorka zobrat?

nellka

Možno štítna žľaza- tá hrča v hrdle, nervozita...ale bez vyšetrenia u lekára môžeš takto špekulovať koľko chceš. Treba ti odobrať krv na hormóny štítnej žľ., poprípade sono.

blazonko

hmm..to hadam nie. lebo som mala zdravotne problemy, krv mi brali casto, tak to by mi asi zistili. a pri cukrovke sa zle rany hoja a ja s tym problem nemam. takze myslim a dufam, ze to cukrovka nebude..ale dakujem :)

blazonko

dik za radu..:) ale s lekarmi mam VEEELMI zle skusenosti, tak to beriem ako poslednu moznost..keby niekto poradil aspon priblizne, ci nema nejaku skusenost..kvoli uzkostnym stavom beriem aj AD, ale toto s tym mozno nesuvisi. takze by som bola rada, keby niekto vedel najprv poradit, ci to nie je nejaky nedostatok niecoho..lebo lekari mi vzdy narobili viac skody ako osohu. diky