Strojcek na zuby - sen alebo nočná mora?

Príspevok v téme: Strojcek na zuby - sen alebo nočná mora?
hhjjkk

Zdravím. Po používani fixného strojčeku na zuby, sa mi objavilo veľa problémov s chrupom. Nielen že mi puká sánka, čo sa stáva veľa ľudom čo strojček nosili, navyše, môj "super" zubár čo mi strojček robil, si akosi nevšimol že nemám ešte všetky svoje zuby a tak mi dal strojček, hoci mi zub ešte len rástol... nasledne rok po strojčeku mi tento zub začal rasť a nie uplne normalne. tak ho musli vytrhnuť, resp. určite sa to vytrhnutim nazvat neda, skôr vypíliť. mám teraz v ustach jamu ako po atomovke. a to nehovorím o dalšiej veci čo ma čaká - zuby múdrosti. Vraj mi rastú inak ako by mali, krížia chrup a že musia ísť von... toto všetko vdaka zazracnemu strojčeku na zuby, ktorý mi mal pomôcť... DAKUJEM PEKNE!!

lucoska

ja mam strojcek 5 mesiacov...dlho som to odkladala,lebo som bola hlupa,bala som sa vysmechu,alebo,ze si ma nebudu vsimat chalani...este s krivymi zubami som ulovila najkrajsieho chalana z rocnika...a zrazu mi dali strojcek...ako som sa bala..ze ma necha...a raz mi povedal,ze aj kebymi ten strojcek uz nikdy nedali dole,mam to 1000krat lepsie,ako som to mala...aj zubarka mi zuby chvali..a ja sama mam z toho radost...takze vobec nelutujem,ze strojcek mam a verim,ze sa mi zuby nepohnu,ak budem pocuvat rady zubarky a budem este rok nosit dlahu

vikuska

Pouzivaj makke kefky na zuby (kupis v lekarni alebo zdravot.potrebach) a dentalnu nit, vyhnes sa kope dalsich problemov.
Dobreho zubara nepoznam, vsetci len dobre vyryzuju prachy a efekt nulovy.

vikuska

Ja som tiez olutovala ze som v puberte nosila strojcek. Odvtedy mam citlive zuby a zacali sa mi kazit (predtym som ziadny kaz nemala). Strojcek mi dali dole a rok na to mi zacali rast zuby mudrosti tak cele robota bola nanic lebo sa mi zuby zas posunuli.

hhjjkk

Vie niekto o dobrom plastickom chirurgovi, čo sa venuje zubom? pretože podla mojej novej zubárky, prídem o dalšie zuby, tým že sú úplne odhaleneé, pretože ked mi ten zub "PILIL" tak mi to tam pekne vsetko rozril... vraj to treba nejak schovat. A este jeden problem - odhaleneé krčky. Z prehnaného čistenia ich mam pekne poodhalovane, vie niekto čo s tým? dakujem.. etše dodatok, že mám 21 ROKOV! a problemy ako 60 ročný. dementní zubari :)