Bolest-asi ladviny

Príspevok v téme: Bolest-asi ladviny
lukino12

takze mam taky problem v poslednom case ked konzumujem alkohol(vacsie mnozstvo) alebo ked zjem nieco moc pikantne pocitujem bolest v oblasti ,,krizov\" mam dojem ze ked je to reakcia na tieto podnety ze to budu asi ladviny... moze to byt nieco vaznejsie alebo ako rychlo to prislo tak to aj odide? zatial to trva asi tak mesiac.. po konzumaci alkoholu bolest pocitujem az na druhy den rano... ale pri pikantnych jedlach je to pomerne rychlo.... dakujem za rady

HH88

Je to jednoduche, prestan pit alkohol a zatazovat ladviny tazko stravitelnymi jedlami, daj si dietu...ak nie tak sa mozes rozlucit s ladvinami,s ladvinami to nie je len take pride a odide,daj si poriadny bacha lebo ti odidu a budes chodit na dializu,coz ti napichnu jednu hadicku co bude cuciat krv a druhu hadicku co bude ti ju davat spat filtrovanu do tela,bude to trvat mozno tak 4-5 hodin a budes tam musiet chodit 3x do tyzdna a ak nebudes chodit, tak odpocivaj v pokoji lebo zdochnes na otravu krvi alebo na velmi uzastnu transplantaciu ladviny,netes sa ze budes mat 2,budes mat jednu aj to je moznost ze telo ti ju neprijime,potom uz uplny stop s alkoholom a budes si musiet davat uplny pozor co jes a co pijes,je to na tebe,zatial mas iba take lahke varovanie.

tominkoo

zdravim...mam taky problem na zapase som dostal kolenom do ladvin a zevraj to mam silo narazene.mam bolesti brucha,pichaju ma ladviny a mam ako tak tmavy moc.co to moze byt??nieco vazne???

fredo

ja mam tu bolest po konzumacii alkoholu presne tak isto v oblasti ladvin..take tlaky..a je to hlavne ked vypijem vacsie mnozstvo piva..dufam, ze to nie je nic vazne ..:( a pecen neboli inak..

Veni

Mám problem a neviem čo s tým a kde sa mám poradiť.
Mám tmavohnedý výron semena. Môže to byť ochorenie ľadvín? Kde by som mal ísť na vyšetrenie?

house

Prave rozmyslam, po pikantnych nie a
bolest u mna je skor vpravo na bruchu pod
rebrami.Mozu to byt predsa len ladviny.
Radsej nechajte to pitie a chodte k lekarovi moze to byt poriadny zapal ladvin.

house

Moze to byt aj pecen a pravdepodobne som si skoro isty, najma ak je to po alkohole
mam to iste.Kupte si v lekarni Lipovitan
uzivajte aspon tyzden 2 tablety 3X denne
nepite alkohol a bolest prejde do dvoch dni.Ak prejde je to pecen.Lipovitan Vam
neposkodi.