Holenie

dan

Holenie je fajn, nie je nad hladkú pokožku. Holím sa už 5 rokov, som v strednom veku a je to zaujímavá zmena.
Proti vyrážkam stačí klasická pleťová voda po holení.

matelkoxxl

to aďko - sorry,ale mas zaostale nazory,ktore patria do minuleho storocia...si predstav ze v dnesnej dobe si lahnes do postele s nejakou krasnou zenskou a ked ju vyzlecies,tak na teba vykukne taaaky velky bobor...no tak to by ma hned presla chut...a tak isto sa asi citia aj zeny.nie je to prijemne hlavne pri orale,takze chlapi berte na to ohlad.tiez ked som bol mladsi,tak som povedal,ze kvoli ziadnej zenskej sa holit nebudem,ale potom som to raz skusil sam kvoli sebe,len tak zo zvedavosti a je to fakt ovela lepsie.
inac proti vyrazkam pouzivam po holeni normalny gel,alebo balzam po holeni ako aj na tvar...

ziletka

Ja si ho holim v protismere rastu chlpkov, a vzfy si to potom natriem kremom, staci obycajna nivea a potom si minimalne hodinku nedavam na seba spodne pradlo aby sa mi to nepodrazdilo

zajik

ja som za holenie, cítim sa tak dobre, zdá sa mi to hygienické a hlavne ohladuplne voči partnerke...najmä pri orálnom sexe...

xyz

ja by som sa chcela spytat ci ste to niektora neskusili aj depilacnym kremom alebo pasikami.zavit sa chlpkov tam dole.lebo fakt je to hrozne kazdy treti den sa holit do hladucka.

ariela

Kludne sa mozte holit aj v protismere rastu chlpu, treba vsak dbat na to, aby boli chlpy riadne namydlene a po holeni to treba osetrit nejakou dezinfekcnou vodou, napr. Alpa, Lesana apd. a ziadne cervene vyrazky mat nebudete.Mna by skor zaujimalo, ci sa uz nevynaslo nieco, po com by tie chlpy uz nerastli!!

francies

jezisi chalani.predstavte si, keby sme my baby chodili zarastene ako opice!sak troska musite vyzerat, nie?nemozte sa holit do protismeru!!!