Ako sa rozísť?

Príspevok v téme: Ako sa rozísť?
chachaha

Ahojte! Chodím so svojím priateľom 4 roky. Veľmi som ho ľúbila, ale už to nie je také, ako to bolo predtým. Neviem si s ním predstaviť život :-( Navyše, vyskytol sa niekto iný, s kým mi je neuveriteľne dobre a viem, že aj jemu so mnou. S priateľom by som sa chcela rozísť, ale ja vôbec neviem ako na to! :( bojím sa, že sa zrúti a potom sa zrútim aj ja a bude to nanič, zmäkknem a nerozídem sa s ním :( Navyše sa bojím reakcie môjho okolia a rodiny. Vedel by mi niekto poradiť?? ďakujem!!

kakuuuska

hmmm... Ja sa tiez chcem rozist s priatelom... sice ten rozchod uz natahujem 2 roky budem to konecne musiet urobit...
aj ked nemam nikoho ineho a nikdy som ho nepodviedla.... mam coraz vacsi a vacsi pocit, ze som s nim len z pohodlnosti...
nemam chut riesit neake citove vylevy... tak to furt odkladam....
jedno viem iste... Nemylujem ho... Lubila som ho len urcitu dobu aj to velmi zaslepene.

chachaha

Ďakujem! No ja som sa už rozhodla.. Len teraz zozbierať odvahu a nejako to urobiť. Rodičia to vzali tak nejak zmätene. Otec OK, ale mamina bola dosť v šoku. No ale sú na mojej strane... Uvidíme...

Chenelocka

len si najprv premysli ci sa chces naozaj rozist..aj u mna sa vyskytol nikto treti,rozisla som sa s priatelom a terajsi je 100krat horsi

pjosa

Ako sa rozist? No jednoducho povedat mu to. Urcite to bude boliet vsetkych, aj rodicov, kamaratov a vsetkych...ale po case sa to upokoji a bude zase dobre. Prve dni a tyzdne budu urcite tazke, takze len mat odvahu a byt si isty, ze rozhodnutie je spravne. Uprimnost je najlepsia.

kamka856

presne moj pripad! vyskytol sa niekto treti, a moj vztah bol nic moc... tak som mu povedala ze chcem skoncit vztah, lebo to uz nie je take ake to bolo predtym.
samozrejme sa mi zrutil, zmakla som aj ja, a dali sme sa naspat dokopy. nepovedala som mu pravdu, a ani nepoviem, lebo viem ze by ho to ranilo.
ale na druhej strane sa chlapec tiez uvedomil, zistil o co prisiel, zmenil sa o 360 stupnov a je uplne iny,
len som toho nazoru,ze clovek sa nemoze zmenit zo dna na den na niekoho uplne ineho. aj ked je v tom laska.

schelby

a hlavne este by som dodala, neklam mu ze je to pre nejake ine dovody, povedz mu pravdu,aj ked to je to, ze je v tom aj niekto iny, zo zaciatku bude uplne mimo,ale ak mu to zatajis a dozvie sa to od niekoho ineho, bud eta nenavidiet do konca zivota. Ale rozmysli si to velmi dobre, ci to chces naozaj urobit, po tych rokoch. Urcite je tam aj stereotyp aj jedno s druhym,ale po tych rokoch to pride s kazdym jednym chlapom. No nech s arozhodnes akokolvek drzim palce a aby si to nelutovala.

ShaulaThalit

skús toto:
miesto rozchodu: kaviareň alebo podobné odbytové stredisko
ako mu to povedať: povedz mu presne to, čo si sem napísala. A buď veľmi otvorená
prístup: ak si si istá tým, čo chceš urobiť, buď o tom presvedčená a daj mu to najavo, že si už pevne rozhodnutá

nepanikár
nebuď nervózna
a vykašli sa na to, aké budú reakcie, choď za svojím šťastím