dá sa bez hormónov ?

Príspevok v téme: dá sa bez hormónov ?
susulka

Mojej mame gynekologička vysadila hormonálne tabletky na príznaky menopauzy, (užívala to už viac ako 8 rokov),a teraz má mama znova veľké problémy s návalmi tepla, potením, nevoľnosti, nervy.... atď... Chcela by som jej kúpiť nejaký nehormonálny prírodný prípravok, nejaké vitamíny alebo dačo také čo by jej neškodilo a nemalo vedľajšie účinky. Na nete som našla všeljaké reklamy, ale bojím sa neosvedčených prípravkov ktoré nazývajú :"prírodné a zdravé!" Prosím poradiť čo by jej pomohlo. Ďakujem

Ivka 1

Susulka kombinacia Wild yamu a Ginchie je velmi ucinna. Viem o com pisem :) a co
preziva Tvoja mamina. Je taktiez dolezity dovod vysadenia hormonalnej antikoncepcie.Napis mi na mail ak chces.

Peto T

Celkovo úprava metabolizmu by podľa mňa mohla nastať doplnením vitamínov: B-komplex, vitamín C (aspoň 1000mg denne, najlepšie rozdeliť na viackrát), horčík, vápnik, zinok, selén a jód.

borovica

Nech skúsi piť čaj 3 krát denne dostať ho v lekárni volá sa Memo tea a obsahuje kvet ďateliny alebo čaj pri menopauze Gynastan-meno tiež obsahuje kvet ďateliny prírodný fytoestrogén a obsahuje aj medovku, ktorá je dobrá na nervy. Okrem toho dostať aj lieky na prírodnej báze. Nech skúsi ten čaj mnohým to pomohlo.

ach

Skús si vygoogliť Gynex, počula som naň chvály samé alebo tiež Tip pre ženy od Barny´s, je to prípravok z rastliny Don Quai.