chore????

zivotaosud

zbit by ma nezbil asi tak ....ale nenadava mi vzdy mozno si mozem zato sama som tvrdohlava...ale nemal mi takto povedat

ramirka

suhlasim s Petuska B..samozrejme ze sa vyjadruje k jej priatelovi ked on je "problemom" ktory sa tu riesi a reaguje len na to co tu bolo pisane..a ja vo vsetkom mozem len suhlasit..nikto nema pravo nadavat a takymto sposobom zhadzovat druheho cloveka..a mimochodom vsivava vos tak toto pocut od priatela je podla mna este horise ako nejaka ina nadavka ..to mi pride hned ako keby ju mal za...nic..

oxy

radca co za ohovaranie tu spominas? vyjadrujeme sa k holemu faktu, ze akymi slovami castuje svoju "miovanu" osobu. takze zial, neviem ani ja nic ine napisat, len to, ze clovek ktory si vazi a miluje takto sa nevyjadruje. no a samozrejme tak nerozprava v prvom rade clovek inteligentny a charakterny. takze zhrniem:
zivotaosud zamysli sa, ze ten, kto nelubi, necti a nevazi si ta, a je neinteligentny a bezcharakterny, tak ci takyto clovek si zasluzi i len tvoju minimalnu pozornost, nie to az naklonnost...

acdar

Suhlasim s tebou, ze sama si na tuto temu radu nemala pytat. Na to, aby sa dalo posudit, kto ma pravdu a kto komu krivdi, by tu musel byt aj jej priatel.

Petuska B

Pozri, potom si teda nemala pýtať radu od cudzích ľudí, ktorí jej priateľa nepoznajú. Ľudia dostanú rady, ale nikto za nich to rozhodnutie neurobí iba oni sami, slobodne si môžu vybrať z toho čo im iní poradia. A ty zas ohováraš destilovanú vodu a nepoznáš ju :-)

acdar

Petuska, ja to vidim inak. Podla mna zivotaosud svojho priatela pozna a neda sa urcit, ci ho ohovara, alebo nie. Ostatni jej priatela nepoznaju a ked aj poznaju, tak nevedia o koho sa jedna a ohovaraju ho.