Ceruzka na obočie

Spideroska

malapehana, tak to musim nesuhlasit, těmito ceruzkami vyzera obocie tvrdo, neprirozene, tiene su o vela lepsie, Pouzivam Max Factor Smokey Eye Drama Kit, kupujem ich na Notinu.

Herietka

Lepsie ako ceruzka je toto NYC Browser Brush-Onsada pre dokonalé obočie . Kupujem na Notine a spokojnost velka.

Leuska123

No ved ja som ju tiez mala a len na oci a mne taka pripadala a mojej mame tiez..ale kazdy mame iny nazor, no ;)

ANGEL-DEMON

leuska ja tu hnedu momentálne pouzivam a vobec nevyzerá ako ryšava.. od ryšavej ma riadne daleko ... neposudzujem podla obrazku ale podla skusenosti... na foto totiš vyzerá dosť divne fakt...
a tá čierna je pravda že je silná preto je lepsia na oči,...
lebo to nie su urcene priamo na obocie ale na oči...

Leuska123

ja som tiez blondinka a pouzivam od dermacolu hnedu ceruzku, cislo odtiena si nepamatam a je dobra.. tie stare komunisticke, co su v prispevku podomnou nedoporucujem... ta hneda vyzera ako rysava, oranzova... a ta cierna je fakt dost silna..

verooonikaaaaa

Ja som blondína a používam Miss sporty brown 02..nemôžem si hu vynachváliť !! už ani inú nekupujem len tuto :)

lolipopi

Ahojte, mam tmave obocie a chcela som sa spytat co by ste mi na to poradili :D pretoze ja si ho zatial este nemalujem len vytrham, ale chcela by som vyskusat nejaku ceruzku alebo gel, len neviem co je lepsie

[zruseny20]

tak ja som mala aj tu od essence, aj manhattan (obidve najsvetlejsie odtiene), ale obidvoje katastrofa :D

MF som bohuzial svetly odtien nenasla, tak nemozem posudit..

co som prekvapena, najlepsia z tych, ktore som vyskusala a najprirodzenejsia pre mna je od Avonu :D neviem sice nazov, ale je to ceruzka (nie vysuvacia), na druhej strane ma take stetinky.. odtien blond..

som blondinka a tie vyssie spomenute.. mozno niekomu vyhovuju, ze maju podobnu farbu aj svojho obocia.. ale na mne vyyzerali tie ostatne ceruzky uplne neprirodzene, bolo vidiet, ze tam je nejaky cudzi element.. ale ta od avonu mi odtienovo uplne sadla.. a aj drzala farba.. tie ostatne sa aj rozmazavali, atd..