Baklažánová musaka

Recept na baklažánovú musaku

Potrebujeme:

  • 2 baklažány,
  • 5 veľkých zemiakov,
  • 500g mletého mäsa (pre vegetariánov vynecháme),
  • 2 smotany na varenie,
  • 2-3 vajcia,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • strúhaný tvrdý syr.

Postup:

Do vymastenej zapekacej misky ukladáme vrstvy zemiakov na kolieska, umytého neošúpaného baklažánu, a orestovaného posoleného a okoreneného mäsa, znovu baklažán a zemiaky. Zalejeme smotanou s vajcami, ktorú osolíme a okoreníme. Zapekáme asi hodinu. Na záver posypeme strúhaným syrom.

Textová Inzercia

Preukázaná účinnosť: 100 hodín nonstop hydratácie

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.