Beťárske rezne (aj pre celiatikov)
Zdroj foto: Shutterstock.com
Čo budeme potrebovať?
- 500 g mäsa podľa chuti (kuracie, bravčové)
 - 4 vajcia
 - 1 PL kečup
 - 1 ČL horčica
 - 1 ČL sójová omáčka
 - 2 PL olej
 - soľ
 - mleté čierne korenie
 - mletá červená paprika
 - olej na opečenie
 
Postup
Z celých vajíčok, kečupu, oleja, horčice, soli, korenia a papriky si pripravíme marinádu, do ktorej striedavo nakladáme naklepané rezne a necháme ich v chlade odležať, najlepšie do druhého dňa. Opekáme na rozpálenom oleji. Servírujme s dusenou ryžou, prípadne iba s bohatou zeleninovou oblohou.
Bude vás zaujímať: Celiakia - praktické rady k príprave diétnych pokrmov