Popraskané cievy na tvári!!!

asdf1

ahoj,ja som s tym tiež chodila na laser,aj po tvári som mala aj na nose,aspon 1-2x do týždna treba chodiť,Ja som z východu,platila som za jedno sedenie 250sk.A je to aj z toho ako si písala,z prechodu z teplého do studeného.

darinka888

ak si dobre pamatam, vyslo ma to tusim
4000Sk a robil mi to 2krat.super vec.pozri si stranku www.ulk.sk.tam je aj cennik.mozno sa ceny trosku pomenili.

speedy

Dík za rady. To s tým srdcom by ma ani vo sne nenapadlo! Ja som si myslela,že je to zo štiplavého, alebo z horúcich jedál a nápojov, prechodu z mrazu do tepla atak. Na nose z boku som si všimla, že pri špičke mám tie cievy, ale zatiaľ je to len tak slabulinko vidno, no len sa bojím, aby som nechodila s celou tvárou. Tiež som myslela na pečeň, ale to asi nie. Síce užívam dlhodobo lieky, ale bola som na testoch, tak to asi nie. A tým laserom to asi koľko stojí a robia to len v Blave?

- mira

Cievy stratili pružnosť, sú zanesené. Znamená problémy nielen v cievnom systéme, ale oblasť nosa zobrazuje stav srdca, je načase vyhýbať sa kardivaskulárnym chorobám, ktoré ti hrozia.
Na príčine sú nevhodné tuky zo živočíšnych zdrojov, mliečny tuk a stužené rastlinné tuky, živočíšne a mliečne bielkoviny. K tomu cukor a sladké nápoje, o alkohole nehovoriac.

darinka 888

odstranit laserom,jedine riesenie.Pisem z osobnej skusenosti.Robili mi to v Blave pred cca 5-mi rokmi.Uple mi to zmizlo a odvtedy ani stopy a mala som toho teda dost.vrele odporucam ziadne masti ani nic ine nepomaha.

delphia

to nie su popraskane, ale rozsirene. ide o tzv kuperozu- oslabenie cievnych stien. odstranit sa daju laserom, ale treba zaroven preventivne posilovat cievne steny, aby sa ine nerozsirovali. uzivat treba Rutin a vit. C. samozrejme nie tyzden, dva, ale dlhodobo, resp. stale. kozmetiku pouzivaj na citlivu kuperoznu plet.
ak sa cievky zacnu rozsirovat masivne aj na licach a brade, ide o ochorenie rosacea- patri do ruk kozneho lekara.