Odpustili by ste takuto 'neveru' ??? Strasne to boli...

Príspevok v téme: Odpustili by ste takuto 'neveru' ??? Strasne to boli...
eweline12

Spoznala som chlapca,obidvaja sme ukoncili dlhorocne vztahy po nasej prvej spolocnej noci,poznali sme sa asi 5mesiacov a zacali sme sa stretavat po 3.To bolo vo februari.Bolo to velmi komplikovane a ja som nadalej zostala byvat so svojim ex lebo to bolo v zahranici a do odchodu domov zostavali 4mesiace.A taktiez som nechcela byvat s nim,lebo ja nerada veci urychlujem,chcela som tomu dat cas.A mali sme aj nejake problemy,neklapalo nam to ukazkovo,proste povedala som si,az mi dokaze ze ma naozaj lubi,vtedy sa k nemu mozno odstahujem,ale toto ma dorazilo...
Priznal sa mi,ze v maji,proste z toho ze som nechcela hned u neho byvat a travit kazdy den len s nim(co by sa stalo keby sa ku mne spraval vzdy slusne...)isiel navstivit svoju ex.Vraj to bolo po hadke so mnou a este sme neboli celkom ako par spolu (???uz sme spolu spavali?!!!) dal si u nej par drinkov tym padom nemohol soferovat domov a spal u nej.Mohol na gauci,ale neurobil to.Domyslite si scenar.
Proste sa s nou vyspal.Teraz mi tvrdi,ze to bola vsetko moja vina,ze on si myslel ze spavam so svojim ex(pritom som uz spavala na zemi a neskor v obyvacke)a nakoniec z neho vyslo ze si uvedomil ze k nej uz nic neciti.
Strasne som ho znenavidela.Klamal mi 8mesiacov,pre mna je koniec.Chyba mi,ale nedokazem sa cez to preniest.Uz sme predsa spolu spavali a do oci mi tvrdil ze ona je minulost.Pritom este mal jej spravy v mobile,aj valentinsku dokonca,jej fotku v penazenke este mesiac po tom co sa to stalo...je mi z neho na vracanie...Odpustili by ste to???
Vraj by som mu mala odpustit.Ja to asi nedokazem...

Znicena

Riesite tu somariny...
nepodstatne veci
eweline12 chce iba poradit, ci by ste to odpustili, alebo nie. A nie ju sudit!!!
Ja by som to nedokazala odpustit. Opravim sa, odpustila by som mu, lebo odpustam ludom, ale uz by som mu neverila, ked mi prisahal a klamal, hnusne klamal, uz nemam dovod mu viac verit. Urobil to raz a urobi to znovu.
Ked povedal, ze ste spolu poriadne nechodili, tak asi neberie to, ze si sa mu odovzdala ako prejav lasky.
Mozno to pre neho nic neznamenalo a bal sa priznat, ze vsetko strati, ale urobil co urobil a ma si niest nasledky. Toto sa nerobi, co ak ho znovu nahnevas? Tak sa ukludni takymto sposobom?
Ak krivo prisahal, tak prisaha pre neho nic neznamena a robil to len aby ti urobil radost a jeho slova nemaju vyznam. Sama si zvaz: Dokazes mu este doverovat? Dokazes to hodit "za hlavu" a nepripominat mu to? Dokazes na to zabudnut a znovu mu verit? Lebo vztah bez dovery nie je vztahom...

bacil5

Ty to nechapes..No raz to urcite pochopis!ked ta neaka baba podvedie a ty si budes celu tu dobu len prectavoat ako to spolu robia,ako si to uzivaju..neviem neviem ci by ta to nove tricko pacilo.

cajik

prepad, necitala som vsetky komenty, len exelinka tvoju vetu ze "v kazdom vztahu sa vytracaju city po 2 rokoch", tak mozem ti povedat ze to nie vzdy je pravda.. zalezi od toho akeho mas partnera..

shakti1

váš vzťah nebol celkom pevný a myslím si, že toto je výstraha. niekedy sa to dá odpustiť, ale pokiaľ necítiš a nevieš sa cez to preniesť, tak to nerob. rob len to čo cítiš. možno o nejaký čas neskôr budeš pripravená odpustiť a možno nájdeš niekoho iného. ak nevieš čo robiť, nerob nič a ani sa tým nezaoberaj....

eweline12

jofik...on je zvlastny.Vzdy bol.Ani o mna nebojoval... niekedy vyzeral ze mu to ani nebolo luto... parkrat mi ale povedal,ze mu to bolo luto,ale ze medzi nami to uz dlhsiu dobu bolo 'vytratene',takze sa to dalo ocakavat...on mi nikdy nejako specialne neprejavoval city,ale posledne 2 roky som casto plakala kvoli tomu ... chybala mi neznost a romantika,... kamaratka tvrdi,ze to tak bude vzdy v kazdom vztahu asi po 2-3 rokoch,preto mi je to luto... ak ma ona pravdu,tak prava laska asi neeistuje:(

jaja:)

uhlie :D a co sme my zeny ponozky ?? :D hmm sice ty asi castejsie striedas zeny ako ponozky :D:D

"co vam vadi natom ze muz ma nejaku tu milenku"
:D vies...pre vas muzov je to mozno len pozitok na sexe (cest vynimkam) vacsina zien vsak chce mat pocit jedinecnosti pre daneho cloveka...a v tom je ten pocit...ze ma len jednu a neparkuje stale inde (nehovorim ze aj muzi to tak nechcu najdu sa aj zeny nevernice)

eweline12

Rony ty to nechapes,ja som prisahala a nie krivo,neklamala som.On ma vodil za nos mesiace... Islo o to dozvediet sa nazory hlavne muzov,preco to urobil.
S citatom mas pravdu a uz sa podla neho v zivote aj riadim.Ja neublizujem ludom schvalne,..tiez som sa dost natrapila,najskor vztah v ktorom sa o mna ex uz nazaujimal a bral ma skor ako kamaratku a teraz nevera...nie je to lahke...

rony26

no tak trochu vykreslila, lebo tendencne spominas len jeho neveru, pricom tu svoju si zamlcala...nepohorsuj sa tu nad jeho spravanim, kedze si sa spravala tak isto...ani nad jeho krivou prisahou, kedze ta tvoja bola rovnako falosna...o tom aky si ferovy clovek radsej pomlcim
NEROB DRUHYM TO,CO NECHCES,ABY ROBILI TEBE

eweline12

Vobec som sa nevykreslila ako poskodena,jasne,ze mam svoj podiel viny.Islo tu o to,ze preco to urobil.Ale tak nechajme to,je uplne jedno ci ja som ho podviedla alebo nie.On ma klamal mesiace takze aj keby,zasluzil si to.