Cena slnečných dioptrických okuliarov

danka_janka

Kolegyna mala take slnecne okuliare, ktore sa davali na obycajne dioptricke. Kupovala v optike kde si nechavala robit aj svoje dioptricke. Super napad, mne sa pacili

lenickaTT

Chcem si kupit kvalitne slnecne dioptricke okuliare. Mam vysnené Chanel. Kde by ste odporučili? Net alebo optika(v BA)? Diky :-)

Einstein

Tiež som si kupoval dioptrické slnečné v optikaexclusiv.sk na odporúčanie známej. Cena sa rovnala značke ktorú som si vybral.

DeLongiee

Ja som sa s touto otázkou pohrávala asi pol roka a nakoniec som si na webe optikaexclusiv.sk našla tie svoje a v predajni mi oči vyšetrili a vyhotovili za prijateľnú cenu. Ono vždy záleží či chceš overenú kvalitu - značkové alebo japonca z hypermarketu

zuzi74

Ja mam Ray Ban okuliare a do nich som si dala vlozit tmave dioptricke sklicka. Farbu skiel som si vybrala sama a vyzera to uplne normalne ako keby som mala slnecne okuliare s povodnymi original sklami. Dokopy ma to stalo 5 000,- Sk. Kupovala som este v starej mene.

Karolinka1

Ja som v queens optike kupovalaokuliare svojej dcerke k narodeninám :) Pani bola velmi mila, super mi poradila a myslim si ze dcere sa pacia :)

mala_sova

Ja ich mám z optiky queensoptik. sk, ale je to normalne optika v meste, z internetu by osm sa len inšpirovala najlepšie a kúpiť si ich osobne :)

alicazazrak

Ak ti môžem poradiť, tak si značku ray ban nekupuj cez internet, nikdy nevieš či nenarazíš na falošné okuliare, a že ich nie je málo

mala_sova

ja som kedysi mala stmavovacie a už by som to nechcela, už len z toho estetickeho dovodu- nepáči sa mi to..ale ako každý uzna za vhodne samozrejme... teraz mam ray ban okuliare, na tie sa to ani moc nehodí podla mňa..