špirála...

Príspevok v téme: špirála...
lucka55

Ahojte.Mám 14 rokov.Dobre sa učím nefajčím, ani nesexujem ako väčšina zdegenerovaných báb.Chcem sa spýtať ostatných báb dokedy vás nechajú vonku?:)a či sa môžte maľovať.Mne mama nechce dovoliť si dať do školy špirálu,nechápem keby videla iné baby zmaľované neviem čo by povedala.Ved si nedávam ani make-up:( ani tiene len špirálu chcem a jej to vadí. Vaše reči v tvjom veku sa ti netreba maľovať si nechajte:) čo aj ked mám len 14 aj ja sa už chcem troška upraviť:)

miaumic

nwm ja som sa zacala postupne asi v 13-ale vtedy to bola ceruzka akurat neskor spirala make-up...a taq to islo, mame to zo zaciatku doost vadilo ale z mojej strany to bol ignor.. a ten make-up som naozaj potrebovala, pretoze som mala velmi velke problemy s akne a nemyslim tym len sem-tam nejaqe bobecky a ze by som z toho teraz robila haloo

romanticka

Ach baby zlate, ste mladucke,naco sa malovat?
Podla mna naozaj ak mate vyrazky tak si dajte hydratacny kokrektor a pekne su bezfarebne lesky na pery s stblietavymi ciastockami,ktore Vam pery zvacsia a nevyzeraju vulgarne.
Pockajte si do 17,18 kym zacnete s tienmi,makeupom atd.
Naozaj taketo mlade baby s ocnymi tienmi,hrubou vrstvou spiraly vyzeraju ako ....
Takze budte prirodzene krasne a mladucke a neohavte sa malovanim a vobec nie ocnymi tienmi.Ja mam 23 a niekedy sa nalicim uplne prirodzene len pekny zaklad na zjednotenie pleti,ruzovy puder na licka,spirala,lesk a idem vonku a ked vidim 15-16 zmalovane s ciernymi linkami,tak to nechapem.
Mas 14 uziva si detstvo a nerob so seba dospelu damu,naco Ti je spirala?Ak mas akne zakry to korektorom,to je dolezitjsie ako nejaka spirala a pekny lesk zaujme viac ako spirala,ver mi.

zuzic

ked sa zotmie- domov...o make up mi nejde kym mam dobru plet nenicim ju ked mam vyrazky tak korektor. v skloskom poriadku je zakazane malovat sa ale dohodli sme sa ze sa nalamujeme vsetky a tolko odlicovadiel v skole nemaju:) ale doma spiralu mozem, ked si dam tmavsie tiene tak ma vysmeju ale nemusim sa odlicovat.

XIXI123

:D:D:D heh ja mam podobný problem z mamou ale malovat sa mi naštastie dovolí lebo to by ma už porazilo:)aa mám 15:D ale tiež v kuse zo mna robí daku štetku a v kuse ma obviuje že fajčím popritom som to nikdy ani len neskusila:(mamy sa o nás boja aj ked to už prehanaju:(