Vaginálne tablety

Ajmdldkfkd

Vytušiť to aj ma pokial viem. Teda mne gyn. Vravela ze si mam po "užiti" dat vložku pretoze to vytekať bude

akinom007

je to uplne prirodzene a logicke ze to vytecie.. ale vraj to liecive co ta ma zostat tam zsotane, povedal gyn..

whee_ee

seras, no logicky by malo, ale za pokus nič nedáš... napr. na gynoflore je tuším napísané, že pred použitím trochu navlhčiť, aj keď som to nikdy neurobila a nebolo treba, ale za pokus nič nedáš...

whee_ee

a skúšala si ich predtým trochu navlhčiť? nech sa lepšie rozpustia? hm? :)

ja som si dávala čo najhlbšie ako sa dalo... ale keď tie staršie si mala vlastne zatlačené, tak očividne nie je problém v hĺbke...

seras

tak na pol prsta zavádzam, ale ako vravím tie nové tabletky zatlačili tie staré, keď som to kontrolovala, boli vzadu na celý prst. určite som im dala dosť času. v návode nie je nič užitočné. asi len to, že sa zavádzajú do pošvy.

whee_ee

aha, celé tabletky? ... ako ďaleko si ich zavádzaš? ja som si dávala ako len šlo prstom a bolo to oki... čo máš napísané v návode? nepomohlo by, kebyže si to zavedieš a napr. potom hodinu poležíš? či si to tak robila?

seras

áno ja viem. už som jedny mala a vytiekli. no tieto absolútne nič. ony síce vyšli von keď som bola na záchode, ale úplne celé. a keď z vás vypadnú tri tabletky, tak si myslím, že to nie je ako by malo byť. Keby som mala pocit, že sa aspoň niečo vstrebalo, tak si nerobím starosti, ale takto je tá liečba prakticky na nič.