Môžem byt tehotná????????????????????

Príspevok v téme: Môžem byt tehotná????????????????????
majkacik157

4awte chcem sa len opýtat na niečo. Už rok beriem HAK a doteraz, ked sa do mna priatel urobil stále som chvalabohu neotehotnela. ALe na dovolenke mi to ušlo a rozdala som si to so svojím kolegom. On sa do mna nespravil ani raz,hoci do mna vošiel dvakrát, len mám obavy, či vo mne z jeho ejakultu niečo neostalo a neviem, aké je percento úspešnosti otehotnenia, ked som vtedy HAK pravidelne brala, teda už rok a hned potom som o 5 dní dostala menštruáciu, ako som s tým kolegom bola. Len síce ja mám prechladené ľadviny, teraz akosi ma tak začal pobolievať aj lavý vaječník, neviem, čím to je,....Dúfam, že nie som tehotná, ved HAK beriem pravidelne Dakujem Vám velmi krásne :)

GiovanniX

vsetko zle sa rad kazdemu vrati,nezabudaj majkacik157,chvalit sa tym ze si slapka,ja uz sa necudujem nicomu co tu citam...

dobra vila

vymyslene... co sa vzrusujete... berie hak, dostala menzes, cele si to vymyslelo nejake pripecene individuum :D

lioness_01

ak si brala antikoncepciu poctivo nemáš byť prečo tehotná...

ale inak dosť prúser-máš priateľa a rozdávaš si to s kolegom...

IgorGSM

Posli mi vzorku mocu, krvi, stolice, posvoveho sekretu, limfatickeho sekretu a vzorku mesacnej horniny a ja ti poviem ci si tehotna.

A teraz vazne, ako do pice asi tak mame vediet ci si tehotna??? Co tak si spravit tehotensky test miesto toho co vypisujes na forum pripecene otazky?