sex

Príspevok v téme: sex
Zuzika16

Ahojte, mam priatela a sme spolu uz 5 rokov a dost ma trapi ze sa so mnou nechce milovat a radsej si vyhoni ked ja nie som doma.A to si honi kazdy den ale na milovanie so mnou je stale unaveny alebo ma inu vyhovorku a tak sa milujem spolu asi 1 a niekedy az 2 za mesiac.Dost ma to trapi lebo ho lubim a chyba mi aj ten sex.Snazila som sa s nim o tom rozpravat ale on ze mna do jeho honenia nic a ze je to zdrave.Viem ze je to zdrave ale nie ze si bude honit kazdy den a na mna v tejto oblasti bude kaslat.A pri tom mi kazdy den vravi ako ma velmi miluje.Dost ma to trapi a neviem co mam robit poradte mi prosim.

ean

tak ,ked je babrak a nenapadne ho, ze potrebujes i sex, milovanie je poriadny somar , skus hladat stasie inde , alebo si najdi niekoho ,kto ta uspokoji a on nech si naha a honí

MBMB

Znásilni ho a hotovo, alebo si nájdi nejakého normálneho chalpa a vyer sa na toho buzeranta ktorého máš teraz.

takto tak

tak mu to proste oznam, ze sex mas rada a tak ma 3moznosti, nech si vyberie: 1.sexuolog 2.ty si najdes milenca(nediskutuj, ked on nechce plnit svoje "povinnosti" a nema pritom zdravotny problem) 3.rozchod a nech si honi aj kazdu hodinu:)

julbe

Napadla mi aj taká možnosť,keď už má ten sebec tú masturbáciu tak rád,že by ste sa mohli masturbovať jeden druhého,nech aj ty z toho aspoň niečo máš.I keď máš radšej medzi nohami niečo hrubšie ako prst,ale keď neprší,aspoň kvapká.Ale súhlasím s názormi,ktoré ti radia s takýmto sebeckým odroňom skončiť.

julbe

Napadla mi aj taká možnosť,keď už má ten sebec tú masturbáciu tak rád,že by ste sa mohli masturbovať jeden druhého,nech aj ty z toho aspoň niečo máš.I keď máš radšej medzi nohami niečo hrubšie ako prst,ale keď neprší,aspoň kvapká.Ale súhlasím s názormi,ktoré ti radia s takýmto sebeckým odroňom skončiť.

ta3

Zuzika, nehodite sa k sebe, je egoista a Ty to nezmenis a ak sa nechces cely zivot s tymto pretlkat, rozid sa s nim, lubis ho, ale on nie je pre Teba ten pravy, tak sa s tym zmier, rozid sa s nim, polac si chvilu a potom si najdi priatela, ktoreho budes lubit a mozno este viac a ktory bude lubit Teba a ktory uprednostni milovanie pred masturbaciou, pretoze mu bude zalezat, aby si bola spokojna a stastna, porozmyslaj, ci Ti to za to nestoji, ja by som nasilu netlacila tekvicu do vody, je to vycerpavajuce

Zuzika16

Na to ci ma inu som sa pytala a vraj nie, ze lubi len mna.A uz som skusala aj to ze bud alebo, ale akosi to nepomohlo a opustit ho je tazke po tolkych rokoch a este ked ho lubim.A na to ze mi chyba sex mi povedal ze si mozem masturbovat aj ja,ale ja mam radsej normalny sex ako masturbovanie.A tak som mu povedala ze ak on si honi tak ja si na sex najdem niekoho a to sa mu uz nepacilo ale zmenit nic nechce.S nim ani tak ani tak...

rozumiem ti

masturbacia v single zivote je okej a da sa povedat, ze je prospesna. masturbacia v partnerskom zivote, hlavne ak tym spolocny sexualny zivot trpi, uz nie je tak okej.

Ako zena Ti viem povedat, ze ked sa budes doprosovat, hadat a pod., tak s tym nepohnes, takze sa na to vykasli. Povedz mu to raz a dorazne, bud - alebo. A potom sa uz venuj sebe. Nahod sa, chod s kamoskami von, " kasli na neho ". Pripadne mu mozes povedat s milym usmevom, ze ak ho to porno a vlastna ruka prestane bavit a bude chciet skutocnu zenu, tak nech sa ozve, snad este nebude neskoro. Hlavne mu nerob, co mu na ociach vidis, bude to len horsie. Hlavu hore a vypni hrud :) zhrbena a zlomena zena je horsie ako chripka :)

AdamKrt

Fufulka:

no asi preto, ze ked je medzi partnermi laska, tak ide o milovanie a nie o sex. Na sex moze mat hocikoho, na milovanie, iba milovaneho. Ked clovek neni ako zajac, nebude predsa pre nieco take skakat hned na niekoho cudzieho... ;-)