Chyby ktoré tolerujete na vašich partneroch

User_37597

ja som skromna...mne sa pacia na nom aj jeho zle vlastnosti lebo to ho robi jedinecnym..samozrejme jedine co netolerujem je klamstvo a nevera...co sa tyka vyzoru nic by som nemenila.aj keby akokolvek pribral.pokial mi neblizi nemam preco na nom hladat veci kt by viedli k rozchodu

cup-cup

Na bývalom partnerovi som nedokázala tolerovať nedostatočnú hygienu, klamstvá (nevera).

Na súčasnom mi v podstate skoro nič nevadí. Akurát to, že keď je vonku, tak sa mi niekedy neozve. Také nejaké ignorantstvo sem tam.

wowo1

vzhlad- neriesim, doleizte je ze ma pritahuje.
povaha- vytknem mu to co mi vadi. tolerovat sa zle vastnosti podla mna nedaju.jedine ak ti na nom nezalezi.iste tolerujem ze sa zlych vlastnosti len tak lahko nezbavi ,ale to neznamena ze mu ich nevytknem.
hglavne musis byt pozitivov viac ako negativov.Mozno si sa chcela spytat co mu netolerujem. Lebo takto polozena otazka, je opis toho co mi nevadi.a to zavisi od mieri tolerantnosti a nesvedci nic o povahe chlapa.

kafe

tutu, ja som sa spoznala s jedným kámošom (zadaným) cez net, aj sme sa stretli, ale väčšinou v spoločnosti ešte 2 ďalších osôb (z toho jedna bola jeho frajerka). Mne ako nezadanej by vadilo stretávať sa vo dvojici so zadaným chalanom, ktorého som práve spoznala. Je iné ak mám kámoša, roky sa poznáme a stretneme sa raz za čas pokecať čo nové v živote - vtedy je stretnutie vo dvojici v pohode. Ale načo je dobré rozvíjať takéto priateľstvo LEN VO DVOJICI, bez partie (viac ľudí, väčšia sranda:).. to netuším.

tutu111

prekážalo by vám keby sa váš partner stretával s babou ktoru pozná cez net? ako myslím keby ste si dôlverovali a zrazu vam povie bol som von skamoškou s netu ale je to len kamoška .. verili by ste mu aj keby ste mali pekny vzať a vedeli by ste že vás miluje?

kajush

moj partner ma nejake tie esteticke chyby, to heeej , ale bez nich by to nebol on:) ked sa milujeme, nieje co riesit ♥♥♥

uhlie

Na partnerkach som bol istu dobu ochotny tolerovat, ze klamali, prekrucali fakty, boli hystericke, hrali divadlo=boli afektovane a sebecke.