Zdravsia strava

Príspevok v téme: Zdravsia strava
101

Mam iba 14 rokov a nemam az tak vela kg, ale trapi ma brucho. Strasne vytrca a som zufala... Nechcem ziadne drasticke diety, len chcem vediet ako sa mam zdravo stravovat. Od jari chcem zacat behat, aby som mala aspon niaky pohyb. A od buduceho tyzdna plavam. Chodievam aj na pilates, ale vraj sa pri nom nechudne. Najvacsi problem je v tom, ze sa strasne prejedam. Dam si slane, na to sladke a na to este jogurt!!!
Stravujem sa v skolskej jedalni, takze zdrave jedla tam nenajdete.Skoro na vsetko ovocie som alergicka, hlavne na jablka a banany. Som asi beznadejny pripad:)) Ale nizke sebavedomie urcite nemam.. ale fakt sa to neda ovladat :( Poradite mi?

- mira

Cvič brušáky, tak najlepšie posilníš brušné svalstvo a získaš štíhly pás..
Stravuj sa tak, aby si posilnila črevá. Máš ich slabé, ako všetci alergici. V prvom rade vynechaj ovocie a mliečne výrobky. Sladkosti nahraď obilnými kašami, ktoré dobre prežuj, tak získaš sladkú chuť, Pri veĺkej chuti na sladké použi trochu sladu. Je dostať ryžový, kukuričný, jačmenný. Aby ťa neťahalo k sladkému obmedzuj solenie a mäso jedz hlavne rybacie. Dopraj si rôzne zeleniny , potom nebudeš mať chuť na sladké.