prosím o pomoc

Príspevok v téme: prosím o pomoc
sanara

Mohol by mi niekto poradit ako schudnut zozadku a stehien ??
... Cvicit chodim uz nejaký ten mesiac vysledky sa celkom potvrdili ale nieje to az take ze 5kil dole ... s bruskom som s casti spokojna ale trapima zadok ... Mam vyskui 173 a 63 kg neviem ci to je odbre alebo zle ale aspon na tych 60by som chcela dat dole :)

smajliQa

no... ja som robila velmi dlhu dobu casnicku... v takom podniku.. ze bar bol dolu, a sedenie hore.. na poschodi.. takze som denno denne asi tak tisic krat lozila po tych vysokych schodoch.. no a za ten rok a pol co som tam bola, ti mozem povedat.. ze mam kur*a dobry zadok :D

takze... schody, schody,,, schody :D

Lenah

Sanara, tiež som toho názoru, že nedá sa schudnúť len zo stehna a zadku, resp. len z určitých partií tela. Ak telo chudne, tak zovšadial. Až 70-80 % úspechu pri chudnutí je v strave. Máš dostatok živín zo stravy? Nedietuješ? Pozri stránku www.helen.sk , majú tam chutné nízkokalorické recepty.

AdamKrt

Taky pravidelny sex v polohe na konika, kde klacis, alebo si cupnes, dokaze velmi dobre preverit zadok i stehenne svalstvo... :) Priatela naviac iste potesis :)

majka_21

Sanara, nechcem ta sklamat, ale je nemozne schudnut len z istych partii - chudnes proste z celeho tela (cize okrem zadku a stehien urcite schudnes aj z brucha a tak). Mal by ti pomoct sport si myslim (posilovanie napr.). Ja chodim plavat a vidim, ako sa mi spevnuje brucho, zadok, stehna, ruky...