Chudnutie po tridsiatke..

Príspevok v téme: Chudnutie po tridsiatke..
rachab

Zdravím. Väčšinou čo čítam vaše príspevky, všetci tu máte menej rokov, ale po tridsiatke to už ide ťažšie.. Ale aj tak sa nevzdávam:) Ak ste staršie a chcete sa do toho pustiť, pridajte sa. Mám 33 rokov a chcela by som schudnúť čo najviac:)Nechcem si určovať limit, lebo ak ho dosiahnem, bojím sa že poľavím. Skúr chcem zmeniť celkovo životný štýl, ísť si zabehať, jednoducho žiť zdravo. Pridá sa niekto? Budem rada:)

add

Chudnutie je ozaj len cez zivotny styl a psychiku. teraz mam k tomu este Zelenu kavu =psychicka pohoda a ucinok na spalovanie tukov.

Lujza15

Aj ja sarada pripojím dievčence,kedže mám už po tridsiatke, sama pozorujem, že to chudnutie ide oveľa pomalšie, ako keď som mala 20 rokov. Chce to naozaj vytrvalosť. Ja už som teda začala s chudnutím resp. zdravším životným štýlom, pripojila som sa do diskusie "plnou parou vpred". Dievčatá tam majú naozaj pekné úspechy. Ja som zatiaľ zhodila od januára asi cca 6 kg. Viem, že je to dosť málo, ale mala som dosť blbé obdobie,kedy som to flákala. Ale teraz sa držím, chodím behávať, nakoľko je už pekne vonku. Ale tá strava...tam by som sa mala polepšiť ešte. Dajako si neviem zvyknuť na pravidelnosť a možno to spôsobuje, že tá váha stojí. A ako ste na tom vy? Koľko potrebujete zhodiť? Ja ešte aspoň 15kg.

rachab

super jajka, tak sa teším. Ja som už v sobotu bola prvý krát behať, aj v nedeľu, ale to bolo také krátke..veľa som nevládala... Ja mám problém skôr so sladkosťami. Lepia sa na mňa:)

jajka001_

ja mám 32 a chcem zacat behávať ale bojím sa že sa sama k tomu nedokopem :) chudnut velmi nechcem ale ak sa nezacnem hybat, nielenze stucniem ale ochabnu mi svaly, pokazi sa mi zdravie atd....takze preto.