Vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov
Jaro87

Zdravimv poslednych par mesiacoch som si vsimol ze mi zacali vypadavat vlasy,bol som u koznej ta mi predpisala taku vodiku Alpicort,poucivam aj sampobn Fitoval,ale vobec to nepomaha vlasy mi vypadavaju stale tak isto.robili mi aj testy na stitnu zlazu,dopadli v poriadku.nevie mi niekto pradit co je este dobre proti vypadavanie vlasov,alebo pricinu preco mi zacali vypadavat??

sehria

Nasadit vyzivovy doplnok - ultrafiltraty a rast vlasov sa obnovi. Samozrjme, ak sa zachovala cibulka...doporucujem. Profesor s ktorym mam osobne skusenosti ma s ultrafltratmi mnohorocnu prax a pomohlo tym mnohym pacientom...a nie len pri koznych ochoreniach...ultrafiltraty su na viacero diagnoz

kiki56

mne na padanie velmi pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, su aj pre alergikov, zabrali mi do dvoch mesiacov, uzivam ich preventivne s prestavkami.

Basa3334444

vypadavanie vlasv moze mat viac pricin , no najcastejsie to e zle stravovanie,malo vitaminov,mineralov,enzymov atd....
pocul si uz o Bunkove podvyzive??(pokial mas tenke crevo velmi zanesene toxinmy vzn. Bun.podvyziv- ma 4 stupne)
1: vypadavnie vlasov, stiepenie nechtov, unva, malo energie, ...
2: nadvaha,podvaha, problemy s tlakom, cholesterolm , ....
3: civilizac.choroby (infarkt, cukrovka,....)
a 4.st Smrt ..... nechcme strasit,,no mal kto vie o svojom tele dostatok zakladnych info ... staci ze telo nema vitminy, spravnu stravu,pitny rezim atd a problem je na svete....:) ak chces viac info,daj vediet,,ale potom uz email, bo nesledujem to tu stale .)

Peter635

Genesis: tie tvoje bludy čo tu úišeš chalanovi nechapem , napišeš že androgenna alopecia začina na temene hlavi čo je pičovina a pomaha saw plameto 320 mg minoxidil 2% alebo 5% sice je to dlhodobe ale potom už len udržiavacia faza vlasi ak niesu ešte vypadnuta a ešte len padaju sa daju zachranit najlepšie treba zajst na trichologicke vyšetrenie .

Nata

Baby, mne začali brutalne vypadavať vlasy. Najskôr som nevedela z čoho zlakla som sa bola som aj u obvodnej lekarky na krv či mi niečo nechýba. Výsledky som mala úplne v poriadku,ale pytala sa ma či som nemala v poslednej dobe stres (aj pred 2mesiacmi) odpovedala som áno keďže som mala oca v nemocnici a bali sme sa o neho. Použivala som REGHAAR a revitalon tablety celkom to pomohlo aj keď mi vlasy vypadavali po dávkach. Bola som z toho zúfala. Zašla som aj ku kožnej lekarke tá mi dala nejaký roztok a kázala mi spraviť si z čerstvej žihlavy a z VODKY vodičku ktoru mam nechať min. 2 týždne na tmavom mieste. Zatial som to nepoužila,ale čoskoro sa chystam. Taktiež som si prestala farbiť vlasy, aj keď ich mam už min.10cm vyrastene lepši je zdravy vlas ako zničeny nafarbeny vlas. Buďte trpezlive určite Vám všetky vlasy nevypadnu :-)

Genesis

keď máš androgennu alopéciu nepomôže ti nič jedine dúfať že sa to zastaví samo od seba. Pri androgénnej alopécii u muža nepomôže ani alpicort F. Tak isto nepomôže ani minoxidil a podobne veci.

jediná vec čo ako tak pomáha som uviedol v príspevku nižšie ale neodporúčam ju.

jajkafr

Jaro
aj mne pomohol Alpicort F. Pri jeho používaní mi vlasy prestali vypadávať úplne aj napriek tomu, že som ich žehlila a viditeľne zhustli používala som ho cca rok.

Genesis
gén alopécie prenáša matka na synov. Čiže ak má plešatého starého otca z maminej strany tak to mohol zdediť.