zámok na číselný kód

2Alena3

Dobrý deň, mám zámok na kód.Kod viem, ale asi sa to zaseklo, lebo zamok sa neotvára. Vie niekto poradiť čo s tým?

simona64

Zdravím,

Je to ešte aktuálne? Mám taký plastový kufrík nový www.pobalsa.sk ten modrý a samozrejme som si ho zaheslovala a neviem heslo.

On má ten tsa zámok, ja by som najradšej kúpila ten tsa kľúč a mám to vyriešené :) ale to asi nepredávajú.. Či mám manuálne skúšať kód? Omg

mate59

začala od nuly a kod tam bol 369,asi po 15 min to mala.Ja som to otvoril nožíkom asi za minútu, len zámok ostal zamknutý.

mate59

no tak je to vyriešené.Zámok som otvoril pomocou nožíka bez jeho poškodenia / čiže dostal som z neho zips / a potom to manželka skúšala presne ako radí veverička a jej sa to podarilo tou systematickou prácou, ale čo som si vypočul, to nechcite vedieť, no z*ebala ma systematicky na 4 doby a možno ešte viac.
Pritom mám kufrík tiež na číselný zámok asi 5 rokov a nikdy ma nenapadlo ho zamknút tak som si tam pre istotu nastavil 4 nuly, ten kufor bol len na tri čísla.Ale ďakujem všetkým aj za psychickú podporu.:)

M74

lost: Servisák na trezory mi tvrdil, že také systémy otvoriteľné stetoskopom sa vyrábali tak 50 rokov dozadu. Aj mi ten nový mechanizmus predvádzal, ale nejako som tomu moc nepochopil :-)