Leskla plet, upchate pory

Príspevok v téme: Leskla plet, upchate pory
Scotch

Ahojte, prosim poradte mi na plet nejaky krem, cistiaci gel, olej alebo ja uz neviem co... mam zmiesanu plet, sem tam vyrazka, nic hrozne.. ale vadi mi, ze sa mi hrozne upchavaju pory.. najma na nose mam kopu tych malych ciernych bodiek, na cele a brade menej a zopar som najnovsie nasla aj na licach. chcela by som sa ich zbavit. a taktiez toho vecne leskleho cela :-/ Dakujem!

fialka540

Určite neodporúčam peeling, maximálne raz do týždňa. Mne sa najviac osvedčil krém BIODERMA SÉBIUM PORE REFINER, a celkovo celý tento rad na mastnú pleť.

A keď masku, tak bahennú od ezoshop, alebo niečo podobné.

simka111

Ved hej piling by mal byt len asi 1 krat do tyzdna ale ten gel s pilingom čo pouzivm ja neje až taky silny, je tam zopar čiastočok pilingu.... a ešte ta uhorka by mala byť domaca neošetrená chemicky aby si nedostala nejaku alergiu...

jankaaaaaaaaa

urcite si nerob piling kazdy den, a uz vobec nie dvakrat, plet sa ti este viac podrazdi a bude sa ti ovela viacej mastit. piling tak raz za den, kazde tri dni.. mne vyhovuje rada na problematicku plet s bahnom ALverde

simka111

Skus si kupiť čistiaci gel, piling a masku v jednom - Balea, ja pouzivam rano aj večer, normalne si vyčistim ako s gelom a pilingom a ked chcem masku tak necham posobit par minút.

A potom si skus pretriet pokožku uhorkovou šťavou alebo len uhorkou. Ta pekne zjemni a zmatni pleť.

A potom nejaký zmatnujúci krém.