Krv v stolici u dieťaťa

Príspevok v téme: Krv v stolici u dieťaťa
Stanka 74

Môj 4 r. syn má po antibiotikách Panbene a vysokej teplote krv v stolici a stupňuje sa to! Doteraz bezproblemové dieťa. Sme objednaný u odborníka. Mohla to spustiť chrípka? Zatiaľ mu dávam Duphalak. Trvá to dva mesiace. Myslela som, že má len podráždenú dupku, že to časom a úpravou jedálného lístka prejde. Čo môžem ešte robiť? Mám naozaj strach!

TOBIASKO JAN

mam 11 mesacneho chlapceka a on ma paru mesiacov prob.s kakanimlebo je tvrda a boji sa tlacit trosku a dost davam mu dufalak a nepomaha tak neviem ci je na nieco alergicky alebo to je ze som mu striedala od 3 mes. raz sunar alebo beba alebo combio a teras mu davam hami na citlive brusko ale velmy nechce tak neviem ako dalej postupovat

natia

Ahoj chcem sa opýtať mojej dvojročnej dcére som asi pred mesiacom našla krv v stolici potom bol pokoj a teraz dva dni po sebe znovu ale jeden deň bola stolica riedka ale malá mala aj tak hrozné krče kakala na niekoľko krát a druhý deň bola zase tvrdá a mala tam aj hlieny obydva dni čo to môže byť?

Erika7777

Chcem napísať, že môj syn mal krv v stolici ako 3 r. bral rôzne probiotika a stále mal problémy až na moje vlastné požiadanie lekára sme navštívili gastroenterologa kde cez hadičku mu zistili zápal žalúdka. Niektorí det. pediatri podceňujú u deti krv v stolici ako to bol náš prípad, takže prosím matky, aby sa nedali odbiť lekárom a požiadali aj o odborné vyšetrenie my sme prišli v pravú chvíľu. Držím palce.

renca 1973

Mam 6 rocneho syna.trapi nas kakanie,vlastne tvrda stolica.Ked bol asi 5 rocny,nemohol sa vykakat asi 4 dni,potom to prislo a strasne ho to bolelo a mal tvrdu stolicu,nie vzdy,ale ma strach odvtedy ist na zachod a nie raz som ho prichytila zdrziavat,no po tej stolici mu isla aj krvicka no nie stale,aj mu mastim konecnik mastickami na hemoroidy,davam mu harmancekove obklady,nie je to stale,ale bojim sa......mozete mi poradit....dakujem

tpch

No ked ma 4-mesacne dieta krvavu hnacku, tak ho obleciem, dam mu napit, vlozim do kocika, vezmem doklady a peniaze a idem k pediatrovi. Prekristoverany, to na co cakas???

CILKA2

mam 4mesacneho syna dnes rano mal stolci take hnede zelene a krvou spojene mal hnacky dala som mu smectu teraz hnacku nema ale krv obcas ma co mam robit

anula

Mam 4mesacneho vnuka a dcera sa trapi lebo ma stale zelenu stolicu.Uz ho nekoji a po vysetreni vyteru vraj nalez nebol je v poriadku.Vie niekto poradit ci ide o nejaku poruchu?

inkalina

Stanka, , URČITE mu daj vyšetriť stolicu na toxín Clostridium difficile. Zanesieš vzorku, na druhý deň by mal byť výsledok. Po užívaní niektorých antibiotík hrozí tzv. pablanový zápal čreva, za ktorý môže toxín baktérie Clostridium difficile. Totiž antibiotiká úplne zlikvidujú prirodzenú črevnú flóru, tým pádom za tam začnú množiť baktérie C.d. a ich toxíny. Lekári na to často zabúdajú, ale je do dosť nebezpečné. Prosím ťa, nezanedbaj to!

ivko111

rozhodujúce je aká je stolica, ak tvrdá tak tam je problém a krv je len následok, treba teda odsledovať stolicu