Čo obsahuje veľa vlákniny?

Weva

Mne sa tak paci ako kazdy radi a jedla/napoje co ja jem uplne v poho casto a nic sa nedeje su tu uvedene ako "zarucene recepty" :) no kazdy sme iny! Vela zdaru :)

lillia

som sa teda pobavila :-DDD

inak, ten dzus rano je fajn, ale radsej nejaky 100%-ny, najlepsie aj s duzinou. ked ho vypijes cely, mas to iste :-)
pripadne aj mlieko hned zrana a plllllno

kiki852

ahoj tak moje tipy su: hocijaky bylinkovy caj+vela citronu+med, figy, zelenina vsehodruhu...pitny rezim-vela vody, atd... ale ten med s citronom v caji je zaruceny ze sa poseries :)

Jefitto

No... poobede som sa konečne zchuti vysral... uvidíme, čo bdue nasledujúci deň. Dúfam, že je to len tým, že som málo pil, lebo som naozaj málo pil. Dneska do seba lejem 3 deci každu polhodinku, takže dúfam, že sa to aj prejaví.

User_37597

pre zakladatela temy:
ovsene vlocky
Prečo sú zdravé?

Ovsené vločky sú vynikajúcim zdrojom bielkovín, zdravých tukov, minerálov a vitamínov. Ak máte nedostatok vitamínov B, vápnika, železa, fosforu či lecitínu, mali by ste siahnuť práve po vločkách. Hodia sa aj pri diétnom režime, pretože dokážu zasýtiť na dlhú dobu a energiu uvoľňujú postupne. Osoh z nich majú aj ľudia s vysokým cholesterolom. Ovsené vločky totiž nie sú len potravinou, ale svojím spôsobom aj liekom. Mali by sa konzumovať pri problémoch so žalúdkom alebo aj pri kožných ekzémoch. Porciu ovsených vločiek si môžete dopriať každý deň, mimoriadne je vhodná pre tých, čo majú problémy so stolicou, obsahuje totiž veľa vlákniny, ktorá dá tento problém do poriadku.

User_37597

manzel je nemec???to je uzasne..vzdy ma fascinovali manzelstva,priatelstva a akekolvek vztahy kde bol aj jeden aj druhy inej narodnosti :)
no a nasla som jeden vlockovac za 75 eur :D
no este nad tym porozmyslam ja si kupujem tieto vlocky-tie mi chutia najviac www.ravita.sk
SU TAKE SUPER jemne (keby nahodov zmaze odkaz tak ravita ovsene vlocky sa volaju).

Slobodna

Psilium nie je prehnáňadlo, jedná sa o vlákninu. Mne osobne sa psilium vstrebávalo aj keď na obale tvrdili, že sa nevstrebáva, čiže to nemalo žiadne účinky. Odporúčam užívať probiotiká a trošku zmeniť stravu kde budeš mať viac vlákniny- ovocie, zeleninu, celozrnné výrobky.

Weva

Tak mi sme si kupili taku od Eschenfelder (daj do google, plus "Korn-Quetsche" a malo by Ti to dat nemecku stranku) Bola dost draha ale pouzivame ju kazdy den (a urcite existuju i lacnejsie moznosti, manzel je nemec a mali podobnu v rodine, tak preto sme kupili tuto - neviem ako sa to pohybuje na Slovensku co sa cien tyka)

Jefitto

a psilium neni prehaňadlo? Toho sa zatial nechcem chytať, to až keby bolo brutalne, napríklad po štyroch piatich dňoch...