Prerušenie šk. dochádky v 4. ročníku

Príspevok v téme: Prerušenie šk. dochádky v 4. ročníku
Ach_jaj

Zdravím, viete mi povedať ako je to s prerušením ročníka na strednej? Jeden spolužiak v treťom ročníku pri konci roka prerušil štúdium a tento rok je znova tretiak. No chcel by som vedieť ako je to s prerušením vo štvrtom ročníku, to by som chcel zasa využiť ja. Lenže sú tupé maturity tak neviem či treba prerušiť pred nimi ročník alebo sa dá prerušiť aj po nich a potom si ich na ďalší rok zopakovať, alebo ako je to?
Ďakujem za odpovede.

Ach_jaj

Na trojku? Stačí aj 4 hlavne aby som tou šaškárnou prešiel, na výšku sa nechystám. Ale aj na tú 4 treba vynaložiť velké úsilie predsa len to je nejakých cca 35%?

jajka001_

ked mas problemy s anglinou, lahka pomoc, zaplat si doucovanie, kurz, a dobehnes to do toho mája. je blbost bat sa maturity a odkladat to o rok.
a tie slohy zo slovenciny, no nieco uz vypotíš a aj keby si dostal trojku, hlavne ze to mas za sebou.

sweet_lolitta

Prerus skolu asi jedine PRED maturami, ked uz raz maturity nespravis, musis ich tusim robit v septembri alebo kedy ti daju termin, potom uz mas asi smolu....

Ach_jaj

Vieš, ja neviem či tú maturitu spravím z dôvodov ktoré sú v predošlom príspevku a tak reku či je možné po maturách prerušiť štúdium ak by som náhodou neuspel. Alebo radšej odložím teraz štúdium aby som sa lepšie doučil ANJ?

Ach_jaj

Práveže ja by som ich chcel opakovať, len či je to možné...
Lebo chcem prerušiť školu z dôvodu psychických problémov alebo niečoho takého. Už som si aj vybavil ten individuálny plán ale to mi je na ***** pretože je mi na nič keď mám na maturách viac času keď neviem písať slohy, slávnostné prejavy a podobné kktiny ktoré sú zbytočné. To by bol problém zo SJL, a čo ma trápi ešte viac je ANJ, proste základy ovládam ale učím sa ANJ od 1. roč. na strednej čo je dosť krátko. A tam mi tiež robí problém napísať sloh na nejakú tému a zabijak bude keď budem musieť KONVERZOVAŤ so skúšajúcim. Vie si vôbec niekto predstaviť aký dlhý čas je 20 minút? Zadajú mi tému napr: Rodina, Šport, Voľný čas, Mesto kde žijem alebo napísať ako zorganizujem narodeninovú oslavu pre sestru v minulom čase?! To je mrte času a načo o tom hovoriť 20 mučivých minút keď to všetko viem zhrnúť do pár viet?
Takú slovnú zásobu zasa nemám aby som hovoril 20 minut, veď to neviem ani po slovensky. Čo som kkt?

No a chcel som to spraviť tak, že ak by sa mi tieto maturity nepodarili, tak by som prerušil školu na rok, za ten čas by som sa lepšie naučil ANJ a potom by v tom bol čert aby som to nespravil.

Pardon, že to je také dlhé ale toto je celá pravda tak ako to je.

jajka001_

ved maturity su v maji, to chces po maturitach prerusit studium kvoli jednemu mesiacu? to sa radsej dohodni s vyucujucimi nech ti uzatvoria skor znamky a skonci hned po maturite.