Pracovna zmluva-Platnost

Príspevok v téme: Pracovna zmluva-Platnost
utrapena

Dobry den!
Potrebovala by som nutne poradit s pracovnou zlmuvou.
Ak mam povodnu zmluvu na dobu urcitu do 9.11.2011, ktoru mi predlzili, ale datum na novu zmluvu dali od 31.10.2011 do 31.1.2012, je ta nova tym padom neplatna??nemozu byt hadam dve zmluvy subezne?mali by prepisat datumy a znovu dat podpisat??
Ide mi o to,ze po psychickom tyrani od nadriadenej tam uz nechcem zostat ani chvilku a ci teda mozem dat vypoved k 9.11.2011, kedze ta nova zmluva nieje platna..Alebo je platna??
Dkujem za akekolvek rady a odpovede.

mate59

zmluva platí,buď požiadaj o rozviazanie prac. pomeru dohodou, ak by nesúhlasili, daj výpoveď s 2 mesačnou výpovednou lehotou.

utrapena

Prave to je to, ze ja som ju asi pred dvomi tyzdnami podpisala, necakala som, ze sa takto vyhroti situacia. Preto som sa spoliehala na neplatnost podpisaneho dodatku, koli datumom. Ale vcera mi riaditel spominal, ze ked bola povodna zmluva uzatvorena do 15.dna v mesiaci, predlzenie sa potom berie k poslednemu dnu predchadzajuceho mesiaca, ak by bola po 15.dni, tak to uz je predlzenie az od nasledujuceho mesiaca. Neviem, ale co je na tom pravda, tiez sa netvaril velmi presvedcivo:)

mate59

predĺženie zmluvy nemusíš akceptovať,s predĺžením nemusíš súhlasiť,ak ho nepodpíšeš,musia ťa k 9.11.2011 odhlásiť a ty 10. už nenastúpiš.