je to ako med cez sklo lizat

Amelia.z.M

Prerušovaná súlož nie je veľmi spoľahlivá metóda ako zabrániť tehotenstvu a ako tu bolo spomenuté otehotnelo tak už mnoho žien. Ak nie je egoista a nenúti ťa jesť tabletky, tak nech si radšej dá kondom a nech nevymýšla ;) Kľudne sa dá potom dorobiť rukou alebo ústami ak sa nevie spraviť s ním. Ale v tomto prípade by som neustupila. Buď kondom alebo žiaden sex. A slovám ako si on dá pozor never :) Pretože on nevie kedy z neho niečo vytečie a vnikne do teba ;)

lulu22

moja sestra takto fungovala s priateľom 5 rokov, verila mu.. no ja by som na to nemala nervy, zakaždým sa strachovať, či nie som nááhodou tehotná.. a koľko máte rokov? sa ho opýtaj, že čo bude robiť, ak zostaneš tehotná, či má nejakú zodpovednosť..

dedy

Podľa mňa presvedčiť ho na ten kondom. Bud s ním alebo vôbec, bez kondomu by som do toho nešla ani s mojím priateľom pričom viem že by ho vybral včas pretože to zvykne i s kondómom. No sme príliš mladí na dieťa. Skús si predstaviť tú situáciu že ti bude menzes meškať. Chceš toto každý mesiac riešiť?

liberál

Pri používaní bariérovej antikoncepcie sa rapídne znižuje kvalita sexuálneho života, teda ak máte pestrí sexuálny život.
Rada typu Pharmatex je ešte horšia ako prezervatív. Nakoľko prezervatív len smrdí a tvorí kvázi vrstvu pri trení, avšak Pharmatex tečie, všetko zamastí a podobne.

A vôbec, prečo nechceš HAK? Skús sa s lekárom porozprávať aj o iných formách bezbariérovej antikoncepcie.

Okrem toho, treba si vybrať, či chcete žiť kvalitný sexuálny život, kým ste mladí a príťažliví ... alebo špekulovať.

A prerušovaná súlož? Keď ti budú meškať krámy tak budeš mať také stresy... A tá pravdepodobnosť otehotnenia tam je vysoká ... a tabletka PO je pre organizmus škodlivá

maruska123

z prerusovaneho sexu otehotnelo uz dost zien, takze potom tu aspon ked tak nevypisuj ze kolko stoji potrat a ze si tehotna a podobne

ked chces sexovat bez ochrany tak si bud vedoma aj moznych dosledkov

lionesssssss

je to na tebe. Ale prerušovaný styk nie je veľmi spoľahlivá metóda. Skúste aspoň Pharmatex používať ak nechcete mať potomka