Mam len cakat????

Príspevok v téme: Mam len cakat????
bezprezyvky1

Zdravim...
patrim medzi ludi,ktori sa velmi staraju o svoje zdravie a celkovo o seba. Kazdy rok chodim na preventivky,a to aj ku koznemu lekarovi. Vcera som kozneho upozornila na to, ze som si vsimla, ze sa mi zvacsilo znamienko a stmavlo. Porovnala som si ho s fotkami,este pred 2 mesiacmi bolo podstatne mensie. Odporucil ho dat vybrat,tak som sla na chirurgiu a tu nastal problem - vsade,kde som prisla,ci volala,ma chceli objednat NAJSKOR o 2 tyzdne. A to som vosla do prazdnej ordinacie,0 ludi,ziadna praca... to mam teraz zomriet kvoli ich lenivosti alebo co?:((( Ozaj len uplatky zaberaju na Slovensku??

alenka_maxova

aj keby si cakala mesiac, tak neumries pocas toho mesiaca....Tym, ze sa strasne bojis si len psychicky ublizujes. Ja uz od dakych 17 rokov chodim na sonografiu prsnika a vzdy som sa bala, ked mi nikto nic poriadne nevysvetlil a navyse na kontrolu ma vzdy objednali po roku. Predstav si, ked mlade dievcatko nevie, co mu je a rok ma cakat na dalsie vysetrenie....A potom som si povedala, ze probuh, keby to bolo vazne, neposlu ma na kontrolu o rok. Takze neboj sa, neumries kym ti ho vyberu :D

llek

Pri podozrivych znamienkach mozno nie je ani tak dolezite aby sa to vybralo hned a teraz, ci zo dna na den, ale najma aby sa to vybralo spravne - cize s dostatocnym lemom zdraveho tkaniva a odoslalo sa to na histologiu. Nedavajte si to za kazdu cenu robit hoci kde. Vzdy treba ist najprv ku skusenemu koziarovi, ten to vysetri dermatoskopom a odporuci ako sa to ma vybrat, s akym bezpecnostnym lemom. Zle vybratie znamienka je horsie, ako mozno vybratie o par dni neskor ale spravne. Znamienka nie su sranda.

bezprezyvky1

ASi som sa zle vyjadrila,lebo ja som nenapisala,ze za tie 2 tyzdne zomriem. Znamienka su nebezpecne a prave vcas vybrate znamienko moze zachranit cloveku zivot. Keby som si dala vyberat znamienko z kozmetickych dovodov,nech sa paci,pockam. No ked raz sa znamienko zle vyvija,tak asi ho treba vybrat cim skor.No nakoniec som si pobehala viacere ambulancie a vybrali mi to este vcera,aj ked,samozrejme,za priplatok.

besttpch

bezprezyvky, ty nepotrebujes chirurga, ale psychiatra...to nie je starostlivost o svoje zdravie, to je hypochondria.
Ak zomries behom tych dvoch tyzdnov na nasledky tvojho znamienka, vratim svoj diplom:-DDDDDDD

dana660xz

a co ine by si chcela robit? taka je realita, ked chces nieco hned, musis si priplatit, bohuzial. ja cakam bez k svojim doktorom dva tyzdne a to som rada, ze ako skoro. za dva tyzdne neumres. ale ked sa takto pozorujes a nespavas kvoli tomu, objedaj sa aj k psychologovi, aby ti z toho nepreskocilo. nemylsim to ako urzaku, nic len ti radim podchytit to skor, nez bude zle, aby z teba naozaj nebol ten hypochonder.

kafe

No môžeš si ho vyhrýzť, ak sa ti nechce čakať.
Prepáč, som hnusná, ale nedalo mi to. Ľudia čakajú na operácie aj roky - sú na dialýze, je im zle, majú úplne na hovno život a ty tu hysáčiš kvôli DVOM TýŽDŇOM, keď si úplne v pohode? Spravila si čo si mohla, teraz nechaj lekárov, aby robili čo môžu vtedy, keď môžu. Môžu spraviť len toľko operácií/vyšetrení mesačne, koľko im poisťovňa preplatí. Žiaľ.