Chlapec alebo dievcatko? Co mate a co ste chceli?

Príspevok v téme: Chlapec alebo dievcatko? Co mate a co ste chceli?
margaret11

Ja viem,ze je to hlupost,ale velmi tuzim mat dievcatko. Vzdy ked sa vidim ako matka,vzdy sa vidim s dievcatkom. Dievcata mi pridu milsie a pritulnejsie. Ja viem,ze je dolezite to,aby bolo najma zdrave, ale mam trochu strach, ze ak to bude chlapec, mozno budem sklamana alebo nieco podobne. Mate s tym skusenost? Mali ste nejaku preferenciu ktora sa tykala pohlavia? A ako to dopadlo? Dakujem za odpovede.

ezuva

ja som vzdy chcela dievcatko, ale ked som minule videla mamicku, ako si vedie syneka za rucicku, bol to krasny pohlad, strasne ma to vzalo :)

Lulita

je to jedno, bud su pritulni, alebo nie, ja som citila od zaciatku, ze cakam chlapca, preto som asi aj chcela chlapceka a veru neviem si predstavit mat dievca :)

deniki

No prvé dieťa podľa mňa je to jedno, či chlapec alebo dievča :-)VŽDY ide o to, Len nech je to ZDRAVÉ dieťa!

Sklamaná môžeš byť podľa mňa len ak by išlo o druhé dieťa, a máš rovnaké pohlavie :-)

Neviem, či naozaj, mám len jedno dieťa, ale tak si myslím, že keby som mala ešte jedno, a narodil by sa zase chlapec, asi by som bola trošku sklamaná, lebo som chcela dievčatko :-)

levandula

najdolezitejsie je zdrave babo ! To je hlavne. A ano dievcatka su pritulnejsie, ale aj chlapcek ma svoje caro. Pochybujem, ze ked budes drzat v naruci svoje babo a bude to chlapec, ze budes sklamana. Mat dieta je krasne, bez obladu ci je to chlapcek alebo dievcatko.Ved to bude tvoje babo, a to je pre kazdu maminku to najkrajsie na svete !!!!!!