Nový priatel problem

Príspevok v téme: Nový priatel problem
sheeva

ahojte, chodim vyse mesiaca s jednym chlapcom, je fajn vsetko je v poriadku, ale vzdy ked sa spytam na jeho kamaratov alebo kam sa chodieva bavit, tak to nejak zahovori, cim by to mohlo byt? neviem ci nema kamosov alebo sa hanbi za nich alebo za mna, zaujima ma on samozrejme ale celkom rada by som vedela s kym sa styka, ci som moc zvedava?

paganstorm

ked chlap niečo zahmlieva, zrejme si len ako bokovka, inač by ťa už ukazal kamaratom alebo apson vzal niekam kam chodieva rad

TinaM

Ved su spolu mesiac, ja som spoznala priatelovych kamaratov tiez az po mesiaci...a vobec ma to nestvalo, vtedy som bola stastna prestastna, ze mozem byt s nim, na co su mi jeho kamosi?

Agnes999

No je to divne, evidentne ti nieco taji, ale co, to my nezistime. Moze to byt cokolvek z toho co tu bolo napisane

lost

Mozny scenar cislo 1:
je mafian :D

Mozny scenar cislo 2:
este ti natolko neveri aby ta zatiahol do jeho kruhu priatelov

Mozny scenar cislo 3:
nerobi s nimi nic, ma ich malo.

TinaM

boze, ake katastroficke scenare...mozno prenho kamarati nie su nieco, o com by chcel hovorit-lebo vlastne nie je o com. Chodia spolu na pivo, hokej/futbal, mozno su to burani s "vyberanym" slovnikom a jednoducho ta nechce "odplasit".

Magy

ak zahovara, moze to mat dva dovody. bud sa hanbi (napr. ze prakticky nema ziadnych, alebo boji (ze robia nieco nelegalne a ty ho opustis, ked to zistis).