Zapaľ mozgovych blan?

Príspevok v téme: Zapaľ mozgovych blan?
clod

ahojte ... mam velky problem ... min tyzden v piatok mi tahali mrtvy zub uplne vzadu vpravo hore, potom som ochorel - 2 dni cez vikend som mal vysoke teploty 39st, ktore som nevedel zbit ani s paracetamolom, bola i hnacka, hnis v oku, atd ... ustupilo to vcera aj zub ma uz neboli lenze prezmenu od vcerajska ma neustale boli hlava, bolest je neznesitelna najme ked nou hybem, mam pocit na odpadnutie akoby som stracal vedomie, zavraty, dnes ma uz boli aj cely krk a mi zacalo neskutocne vyzvanat v usiach a ked dam dole hlavu zvonenie sa este viac zosilni a mam pocit akoby mi z hlavy mala vypadnut tona železa + je tam neznesitelna bolest a tlak navyse dnes som v skole stratil aj sluch, ale sa mi nastastie vratil za hodinu
co to je ? dakujem

RNG

Na co cakas? Kym sa ti to zhorsi?Mozes mat len zapal, ale moze to byt aj toxemia/ otrava krvi,ak sa ti privela hnisu dostalo do krvi. V tom pripade potrebujes okamzite silne antimikrobialne latky, ci uz ucinne doplnky, alebo rozne lieky, podla typu infekcie.

minio

Určite by si mal ísť k lekárovi alebo na pohotovosť. Možno ti pri tom trhani zasiahli nejaký iný nerv. Dobré je užívať wobenzym pred a po každom lekárskom zákroku, pretože eliminuje možnosť zápalu a rýchlejšie sa zotavíš. Mne minule tiež trhali zuby múdrosti, mal som z toho dosť bobky, ale nakoniec to nebolo až také hrozné, bolelo to asi den ale vyliečilo sa to pekne.

philips

V prvom rade dnes si do školy ísť vôbec nemal ale ísť k doktorovi. Na diaľku bude problém diagnostikovať tvoj problém.

primar.sme.sk