tvrdohlavost, hrdost - hlupost

Príspevok v téme: tvrdohlavost, hrdost - hlupost
Marnivost

ako by ste sa zbavili nejakej svojej vlastnosti, ktora je vo vas silno zakorenena?
pochadzam z balkanu a vraj preto mam taku divu povahu. aspon babka tak vravela ked zila. ze to som si z tadial vzala z tej vojnami znicenej zeme a po otcovi ktory bol tyran. neviem sklonit hlavu, neviem byt ticho, neviem sa sklanat a drzat, neviem sa prisposobovat, som drsna, kruta, chladna, zasadova. idem si za svojim aj ked viem ze o vela pridem. pravda je pre mna posvatna. kvoli tomu nemam nic.
premiant triedy a je bez prace, bez priatelov, bez vsetkeho. pracu som nechala kvoli obycajnej ludskej nespravodlivosti. sto krat sa to uz udialo a vzdy som sa nejako automaticky vzburila a nedrzala hubu. ked sa deje nejaka krivda akoby vsetka krv vo mne vrela, citim strasne poburenie a vrazdila by som. nicim vsetko naokolo, bez myslenia na nasledky, ide to automaticky akoby mi islo o zivot. to iste s kamaratmi. odjakziva som bola narocna na ich vyber. preto som vlastne nikoho nemala. bolo mi jedno kto to bude len nech neklame a je verny urcitym zasadam. naco to vsetko je dobre. na nic. ako sa proste zmenit a mat rada to co teraz nemam rada. ako byt ina osoba.

Grand Husky

Nezbavoval by som sa tej vlastnosti ale by som sa ju snažil využiť vo svoj prospech. Odporúčam nesnažiť sa zmeniť, dôvody ti písať nebudem, na tie prídeš aj sama.