Necítim ho

Príspevok v téme: Necítim ho
Preklitko178

Mám priateľa už rok a pól a strašne ho ľúbim. Len problém je v tom že v poslednej dobe mám už nechuť k sexu s ním. Je fakt úžasný človek a som rada že ho mám ale neviem koľko to ešte vydržím. Ako on sa snaží aj všetko ale pri sexe s ním si pripadám len akoby som ležala alebo čo absolútne ho necítim nič mi sex s ním nerobí. Zo začiatku som hladala problém v sebe no nikdy som so sexom problém nemala, tak teraz to nechápem. Skúšali sme rôzne polohy dokonca aj pomôcky a stále nič. Neviem čo mám robiť som z toho strašne smutná

michaelah

presne ako keby som čítala moje myšlienky ! :)
mám priateľa rok a pol. tiež sme mali doteraz problém s tým že nám to nefungovalo, a fungovali sme tak že ma urobil rukou ... avšak jeden večer zobral fotak začal nas fotiť a hrať sa so mnou a prvý raz v živote som s ním mala orgazmus a bolo to odzadu ... vraj vtedy ženy najviac cítia. a bolo to úžasné, tiež sa veľmi ľúbime, skús niečo zmeniť .. skús dlhšiu predohru a nejake sexi prádlo a naťahuj ho, že ak teba nespraví tak sa ani on nemôže, skús zavrieť oči, alebo si ich zviazať a relaxovať. fakt to pomáha.

michael

Ano Lea,- stáva sa to ale sú na to životné dôvody. A to sú:Po tehotenstve ,-žena proste "prepne" sa viac na dieťa ako na manžela to sa väčšinou časom upraví.A druhý dôvod je ked žena má nejaké problémy v živote o ktorých ale vie.Npr.strata blízkeho človeka v rodine, alebo choroba blízkeho človeka, finančné problémy tiež sexu nepridajú.No proste všetky problémy o ktorých ona vlastne vie! Stým by mohla zájsť za odborníkom trebrs ako sa s z toho dostať.Ale ked ona nevie prečo je to sňou tak ,-tak môžu byť len problémy ktorý som opísal.Neodsudzujem nikoho. ale život je už raz taký.

luciano

Súhlasím s michaleou. Proste nemáte tu správnu chémiu. Chuť na sex do značnej miery určuje pižmo - sexuálny pach partnera. A ten ti zrejme nesedí. Ako hovorí michaela - ostáva ti len vymeniť partnera.

lea128

Michael, ten tvoj psychopaticky prispevok je inak neskutocne od veci:) To sa stava obcas a nie je to neuveritelne, ze aj ked sa ludia fakt miluju, tak maju sexualne problemy. No toto je uz vec, ktora by sa mala riesit fakt u odbornika. Skus si najst nejakeho online sexuologa aj na internete, a spytaj sa ho nato. Inak budes frustrovana, tvoj priatel tiez, sexualny zivot je pre dalsie pokracovanie vasho vztahu velmi dolezity, poznam ludi, ktorym sa kvoli tomu rozpadli manzelstva. Inak vztah mate celkovo aky? Kolko mate rokov a ako dlho ste spolu?

michael

Nelubiš ho! Ty ho zrejme z nejakeho dôvodu potrebuješ, a mylíš si to z láskou.Nie je pre teba dosť pritažlivý to sa stáva, že niekto nám náramne vyhovuje a zrazu v posteli to až zistíme že ho vlastne neľubíme.Sklamem ťa. Nič sa stým nedá robiť.Su len dva možnosti .Rozísť sa sním a nájsť si niekoho kto ti padne do oka,- alebo zostať sním spokojná ale nie šťastná Je to kruté ale je to tak.Ani sama si to nechceš priznať lebo je to naozaj kruté- čo stým. Je tu ešte jedna možnosť že si nejako psychicky chorá ale to sa mi nezdá.